söndag, juli 25, 2010

Pridefester runt om i landet!











 Bilderna här är från Stockholm Pride 2006. Nu har det gått fyra år och många andra städer runt om i vårt land har sitt eget Pride. Men det ska sägas att ute i andra städer är det inte lika lätt att anordna denna fest.Stockholm har innevånare vilka är positiva och det syns också på stan utefter marschvägen. Massor med människor kantar vägen med hurrarop.  I andra städer så kommer motståndet främst från ultahögergrupper. Nazister från alla kanter hotar och försöker skrämma bort folk. De har i sin värld inte kommit ut från det medeltida mörker vilket rådde bara för 50 år sedan i vårt land.
 Att vara homosexuell eller transa registrerades av myndigheterna och sjukdomstämpeln rådde.  På länken här kan du se fler bilder från Stockholm Pride 2006.
http://smg.photobucket.com/albums/v662/hogrelius/Stockholm%20Pride2006/




http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/stolt-invigningstalare_5034919.svd
Länken ovan går till en fin intervju med Socialstyrelsens generaldirektör Lars-Erik Holm. Holm ska hålla ett av invigningstalen på årets Pride i Stockholm.


I andra länder är det mycket svårare att anordna Pride då kyrkans makt är stor. En stelnad människofientlig kyrka vilken läser bannbullan över andra människor  , de har glömt bort kärleksbudskapet. Frågan är om de egentligen är kristna eftersom de följer det gamla judiska budskapet med hot och hämd mot de homosexuella?
Muslimerna följer också gamla testamentet med alla dessa hemskheter att följa.
Allt Jesus predikade i alla sammanhang var att man ska älska sin nästa så som man älskar sig själv. Detta är en regel att följa för alla som kallar sig kristna.
På bilder från framförallt östeuropa så ser man sk kristna ropa ut sitt hat mot de modiga homosexuella som försöker gå ut i sina Pridetåg. Hat har inget med Kristus lära att göra! Förakt för andra individer har inget heller att göra med kristendomen!
Det finns bara ett sätt att motarbeta dessa tendenser och det är att komma ut ur garderoben så som den homosexuella rörelsen har gjort i Sverige. Ihärdigt jobba på med öppenhet. Flera av våra kända artister har gått i spetsen och har gjort ett fint arbete för frigörelsen från det medeltida förtrycket.http://www.dn.se/nyheter/sverige/en-festival-for-karlek-som-forfoljs-av-hat-1.1142714

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate