fredag, september 10, 2010

Vem är demokrat?

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1234863/Laddat-for-drabbning-vid-SD-mote-i-Malmo.html

Först måste man i sådana här sammanhang säga att jag har ingen sympati för SD som parti!
MEN , jag kommer precis så som jag i många år har pläderat för frihet även att anse att SD har rätt att ostört få hålla sina möten . Nu råder pöbelvälde sedan många år och detta startade just i Malmö på 90-talet när hela SAC:s kongress gick ut och störde Ian och Berts möte på Gustav Adolfs torg i Malmö.

Är man riktig demokrat så inser man att om pöbeln får hålla på så kan det till slut utvecklas att andra partier eller organisationer inte kan hålla möten.
Jag minns när jag hade flyttat ner till Malmö och gick med i en demonstration riktad mot USA-imperialismen, då blev vi så gott som överfallna av stadens raggare. Rop och skrik och hotelser! 
Sydsvenskan konstaterar att div. kriminella ungdomar från Rosengård  fanns med i pöbelhopen idag. På bilder ser jag också att AFA fanns på plats som vanligt.
AFA är en avskyvärd grupp med mestadels unga män som tror att de bekämpar det onda men de inser inte att de själv är de onda och att de hjälper de onda krafterna .
En man från SD hade det här helt klart för sig på torget idag och ropade till pöbeln att det är tack vare dem som SD kommer att "vinna valet"!

Man bekämpar inte motståndaren genom våld och hot! Nu får en massa blivande  väljare mer lust att just lägga sin röst på SD! Fattar ni inte detta !

En demokrat måste inse att kampen för tryck och yttrandefriheten måste gå före allt annat i ett 


fritt samhälle.    Var hamnar vi annars?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate