tisdag, januari 25, 2022

Kurdiska styrkor tillsamanns med USA o England just nu!

 Jag har under åren hyllat de olika kurdiska styrkor vilka tog kampen mot IS. Ofta fick jag påhopp av bla en hel del människor som kallar sig "Sverigevänner"! De ville inte ge det minsta stöd till kurder! 

En helt obegriplig ekvation, hellre att IS segrade tydligen!

I Sverige har det aldrig gått att få till en ordentlig solidaritetsrörelse mot IS och alla andra islamister.

Som jag påpekat tidigare ,i de demon som har hållits har svenskar hållit sig borta. Den impotenta vänstern kan idag inte ens se vem som är vän eller fiende! De gullar liksom politikerna med islamisterna.

När jag nu läser att USA och England gått in med trupp för att hjälpa kurderna i kampen vid det stora fängelset så gläds jag. Detta är solidaritet!  Vänstern och många andra ,även alltså "Sverigevänner" skiter fullständigt i vad som händer i Syrien ,Irak, Libanon, Iran mm.

Hat mot USA och även Israel har gjort att så många har gått vilse!



  • Amerikanska och brittiska trupper deltar nu tillsammans med den kurdiskledda SDF-styrkan i striderna mot IS kring fängelset i Hassakeh i nordöstra Syrien där det förutom vuxna IS-terrorister också uppges finnas omkring 700 minderåriga fångar, före detta barnsoldater.

  • Ekot har tagit del av en bandupptagning där en 17-årig pojke från Australien vädjar om hjälp.

  • Attacken mot fängelset är IS djärvaste operation på tre år. Det är oklart hur många som dödats under striderna och även hur IS-terrorister som befinner sig på fri fot i Hassakeh där undantagstillstånd införts.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate