lördag, januari 15, 2022

Att lära av historien!

 Ser nu på både Facebook och twitter hur människor upprepar fraserna från 1938-39. Det är bara namnen som är annorlunda på de agerande!

"Putin vågar inte öppna krig"!  Men för Guds skull , är minnet så kort? Han har öppnat krig både i Georgien och Ukraina för kort tag sedan!

Hitler och Tyskland talade på sin tid om fred. Tjatade om fred och människor i stora mängder trodde på vad som sas. (Hänvisar till historieböckerna som många tydligen aldrig läst)

Putin använder samma gamla kända taktik vilken är så välkänd vid det här laget. Det är handlingarna som säger vad en makt ÄR!

Sveriges maktelit ska skämmas ögonen ur sig, de nedrustade vårt land så vi står utan ordentlig försvarsförmåga. Reinfeldt med sin sk försvarsminister var vapenvägare liksom pratmakaren vi har nu på den posten.

Det har ju varit en förödande inverkan på vårt försvar.Jag kräver av moderaterna att de offentligt tar avstånd från Reinfeldt och den politik han förde i försvarsfrågan !

Ska M bli trovärdiga så måste man offentligt gå den vägen !

Naiva människor finns det idag allt för många i vårt land, framförallt bland kvinnorna!

Allt för många tänker inte utan låter sina känslor styra över både tanke och handlingar!

Sveriges politiker lät försvarets budget krympa för att kunna betala invandringen med människor vilka inte är ett dugg intresserade av att bidraga till försvaret! 

Allt annat snack är bara f-b hyckleri och lögnar!



https://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCnchen%C3%B6verenskommelsen 





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate