måndag, januari 03, 2022

Falska människor slipper vi aldrig!

 I alla tider har det funnits illvilliga och falska människor. Det trista är att de ibland får med sig andra i sina bittra anfall.

Inom politiken sker falskheten så öppet, se bara hur Morgan Johansson trixar med sanningen !

Andra kan kritisera den förda rödgröna politiken men sen när det kommer till valet så röstar de på de som fört den politik de så hårt kritiserat.

Om inte detta är ett svek , ja då vet jag faktiskt inte vad detta ord betyder!

ca 50 % av de röstberättigade kommer troligen att ge de rödgröna sina röster! Lär sig inte någon av dessa människor något av det som händer och de ickebeslut som vi ser ?

Kvinnor dominerar enligt undersökningarna just i att ge den förda politiken sina röster! Ser de inte hur politiken skapat fler våldtäkter och skjutmord?

Dessa kvinnor vill inte ha rättvisa straff utan de vill fortsätta på den inslagna vägen med att "tycka synd om " de kriminella.

Brottsoffer bryr de sällan sig om ! Upp och nedvända världen med andra ord!

Förefaller en aning obegåvat ! Falska feminister har nu agerat i många år med hjälp av falska feministiska partier.

Resultatet kan vi skåda i vårt samhälle varje dag med ett ökande kvinnovåld!

Dessa feminister agerar för att Sverige ska ta hit änu fler unga män från sk kulturer där de håller sig med den mest rabiata förnedringskulturen mot kvinnor.

Men det är samma snedvridna uppfattningar där kvinnor söker sig till män som sitter inne på långa straff för tex kvinnomord och tror att de ska kunna ändra dessa individer med sin "kärlek"!

ATT det råder skillnad mellan kvinnor och män i en rad områden är nog bevisat. tom hur man väljer allt från politik till till kriminalpolitik!


Ja, så kan någon från vårt grannland se på vår förda politik. Skolans värld, polisens värld, sjukvårdens värld osv. På oerhört många områden har det gått snett tack vare en mycket felaktig invandring med stora kostnader vilka inneburit låg pension för många som arbetat i många år.

Arbetat och betalat skatt! Invandrare släpps in och får sin pension utan att ha bidragit med något. Fullständiga rättigheter vilka betalas av det svenska folket!  En slags socialhjälp vilken Sverige belönas med fulla fängelser och gettoområden runt om i landet där kriminaliteten är hög.

47 mördade förra året. Hundratals under de senaste 5 åren! 

Är det detta Sverige vi önskade oss? De 50% som röstar på de rödgröna är faktiskt medskyldiga till ett förstört land!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate