fredag, januari 07, 2022

Hotbilder, skjutningar, narkotika osv!

 

Dagens bild är från Kista-Gallerian!

När hela stadsdelar runt om i landet börjar se ut så här så börjar många att undra var Sverige är på väg? Förra året importerades hela 89.000 människor från länder med totalt annan kultur än vår. Med andra ord fortsätter stora mängder invandrare få komma hit TROTS att sossarna sa att man skulle strypa denna import.

GP skrev en ledare om läget i Göteborg och de kriminellas framfart, läs här:https://www.gp.se/ledare/maffian-frodas-i-g%C3%B6teborg-1.63178532 

GP beskriver exakt det som fanns i Malmö när jag bodde där 78-04.

Hot mot poliser, socialarbetare, åklagare mfl. "Vi vet var dina barn går i skolan"!

Ett mycket effektivt hot som är vidrigt och visar vilken människosyn dessa kriminella från länder utan varken moral eller empati.

MEN ingen av de sk "vanliga" journalisterna i massmedia vågar ens andas om orsaken till hur vårt land har hamnat i detta fruktansvärda grepp från de kriminella.De äter sig in i hela vårt samhälle.

OCH svensken i gemen stödjer de partier och naiva människorna som vägrar både att ta ansvar samt erkänna felen som begåtts i så många år.

Det går inte att ta in så stora mängder av folk från underutvecklade länder med sunkig moral utan att man då föder kriminalitet.

Människor som inte vill "bli svenskar" utan isolerar sig i dessa förorter med hjälp av svenska myndigheter och politiker kommer sällan att tillföra Sverige något av värde!

Ska verkligen förorterna bli någon slags "reservat" för olika grupper ? Där bor araberna, där bor afrikanerna osv!

Sverige har blivit ett av världens bästa socialkontor för invandrare!

Bidrag till ALLT! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate