måndag, januari 17, 2022

Aptiten hos Putin är stor!

 Det är nästan makabert att se och höra åsikter om Ryssland och Putin i svensk media. Några anför den gamla "rysskräcken" medan andra "förstår" Putins rädsla för att bli omringad av stater vilka är medlemmar av NATO.


Ingen av dessa har tydligen läst historia i skolan om andra världskriget och förspelet till detta. 

Hitlers tal under många år om fred samtidigt som rustningen av Tyskland fortskred med hjälp av Sovjet! 

De arma fredsmänniskorna sög åt sig Hitlers fredstal på samma sätt som fredmänniskorna på 50-talet agerade nyttiga idioter åt Sovjet.

När så Churchill tog bladet från munnen så skrek den tidens fredsmänniskor krigshetsare mot honom.

Vad Churchill sa var ju den enkla sanningen  att Hitler ljög, han rustade för krig och skulle mötas med samma sak.


Farsen nu med Putin är ju att han talar också om fred samtidigt som han tog Krim och de östra delarna av Ukraina. Putin hotar nu tom. USA med att "robotar når USA på några minuter"!

Ryssland kunde aldrig bli en demokrati efter så många år av gansterväldet från dessa kommunister. Samma maktgubbar sitter nu och äger det mesta i Ryssland. 

De vilka vågat säga sanningen om tillståndet i landet är antingen mördade eller sitter i fängelse. Exakt samma tillstånd som det forna Sovjet befann sig i.

Att varna för Putin är inte frågan om "rysskräck" , ett så fånigt påstående! Att de öppna kommunisterna i Sverige helt och hållet står på Putins sida är ju inte ett dugg förvånansvärt. Deras blinda hat inför USA och NATO är ju inget nytt i historien. 

Det fanns en tid i svensk historia när kommunisterna lovtalade den tyska makten i det ockuperade Norge tex. (Sven Landins reportage i Ny Dag)

I nutid lovprisar KP:s Proletären Nordkorea liksom Putin.

Avhoppade kommunister från KP har också svårt att frigöra sig från den gamla synen på odemokratiska länder och dess styre.

Det är fortfarande USA-hatet  som styr tankarna.

 Under andra världskriget fanns det kommunister vilka till slut hjälpte socialisten Hitler samt fick stöd från Tyskland. (Socialistiska partiet med Nils Flyg, fd SKP:s ordförande)


Historien är sig rätt lik!

Ska Putin mötas av Churchills melodi eller ska de svekfulla "fredens " människors melodier spelas upp?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate