onsdag, december 01, 2021

Förnekare i alla länder, förenen eder!


 För många år sedan var jag medlem i en svensk Elvis-klubb. MEN när jag fick tag på ett obduktionsprotokoll där det redogjordes för hur Elvis inre organ var förstörda genom alla droger han använt i sitt liv och jag publicerade detta.

Lever och njurar var i uruselt skick tex!

När kvinnan som var ordförande i Elvisklubben fick syn på vad jag publicerat så fick hon nästan hjärnblödning av förtrytelse. ALLT var lögn och förbannad dikt!

Jag blev omdelbart utesluten på livstid.

Jag kom och tänka på detta igår när en viss herr Andersson /han med bussen/ tog bort mig från sin sida med bla påståendet att jag inte gillade President Trump samt var för vaccinpass!

Dels ljög han om passen, jag har inte luftat någon mening om detta.Vad gäller Trump så hade han inte alls läst vad jag skrivit de senaste åren. Trump var bra i vissa frågor men mot slutet blev han oresonlig angående valfusk.

Men denne Andersson liksom så många andra i vår tid har svårt att inse att allt är inte svartvitt!

Många blir mer o mer hysteriska i sina uppfattningar. För närvarande är nog antivaxxarna de som utmärker sig värst. Innan dess de sk miljöaktivisterna. Och innan dess...........

Inom musikens värld har det också funnits dessa fantaster som inte kan tänka ens två tankar samtidigt. Vi som är äldre minns ju när Bob Dylan la sin akustiska gitarr åt sidan och blev elektrisk. En del skulle ju rent av mörda honom.Andra upphörde att lyssna på honom.
Här i Sverige utspelades samma med gruppen KENT. När de lämnade 90-talet och utvecklade sin stil så träffade jag folk som dissade Kent för gott.Att sedan Kent verkligen utvecklade både text och musik till det bästa Sverige har haft nådde inte fram till dessa gamla fans!

Internet är på gott och ont, visst fanns det insändarsidor förr i tidningarna men där var det ofta svårt att få in extrema tankar. Men på internet så kan alla möjliga fanatiker få in sitt.
Lögner och avskyvärda påhopp sker dagligen !Ofta bryr jag mig inte om påhopp, är de hotfulla och mycket oförskämda så spärrar jag dem. Precis som jag gör med alla dessa unga flickor som mot betalning vill visa brösten och underlivet!

Idag har vi dessutom en otäck hydra som sprider sig inom allt från nyhetsmedia till undervisningen, den nya rasismen. Vita människor förklaras som hemska och ska kölhalas. Särskilt kvinnor ska hata vita män idag!
Allt sprids på internet med ljusets hastighet. BLM hyllas av denna självutnämnda elit! De som sitter inne med SANNINGEN! De som sett ljuset!
En ny sorts religiös rörelse från vänster utan GUD. Alla som anser att de ensamma besitter sanningen ryggar jag bakut från, de är farliga. Hitler hade sanningen .Stalin hade sanningen. Mao likaså.
Stater med socialism har sanningen.
Alla som levt ett tag och kan sin historia vet ju hur förödande sådana läror med sanning är för mänskligheten.






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate