lördag, oktober 30, 2021

Tystnaden!

 Idag fick jag en fråga på Facebook angående varför det är så tyst i angelägna frågor tex om kriminalitetens ursprung och förövare.

Jag vill då peka på den utredning och undersökning som pågått på universitetet i Lund angående invandrares inblandning i grova brott. Där kunde de genom domar osv se att hela 60 % av förövarna kom från andra länder. En forskning som i övriga världen har pågått i många år men inte i vårt land.

Som ett brev på posten blev forskaren polisanmäld och dras in för domstol!! Ja, du läser rätt!

Trots att BRÅ har kommit fram till samma slutsats så får inte forskare på universitetet i Lund lägga fram sina resultat. 

Här har vi en del av anledningen till att så många i Sverige hellre tiger med sina åsikter. Det är jobbigt att stå upp mot makten och dess apostlar i vårt land. Du kan dessutom dras inför domstol av en fd polis som har satt i system att leta upp folk som råkat lufta sina åsikter för öppet. OCH svenska domstolar fäller människor som bara utnyttjar sin rätt till yttrandefrihet. Stora böter har givits människor som tex har citerat journalisten Lamotte. Nu har han ställt upp och hjälpt dem ,tack o lov!

Men åsiktsklimatet i Sverige är sedan många år djupt skadat av framförallt vänsterns agerande där de hjälper nätjättar alá Facebook och Google!

När jag på tex Instagram lägger ut bilder på tex blommor så får jag många gillande men lägger jag ut något om gangsters och deras mord blir det tyst.

Varför? Tycker folk inte att man ska varken skriva eller lägga ut bilder på dessa?

Eller är det så att man skyggar inför fakta att nästan alla dessa förortskriminella  har sitt ursprung i andra länder?

Rasist! Ja, så låter det även om man har fakta att komma med! När inte ens forskare kan få publicera sina fakta utan att dras inför domstol så upplever jag Sverige som en sorts diktatur där yttrandefriheten har nedmonterats på samma sätt som i tex Kina!

Svenska åklagare och även jurister verkar ha glömt vilken roll de har i ett rättssamhälle. Bevis fabriceras , glöm aldrig hur de satte dit Thomas Quick eller Karl Hedin.

https://www.varldenidag.se/kultur/hantering-av-jagaren-karl-hedin-vacker-fragor-om-rattsstaten/repujy!1GFwvsxbaZnjDY4DCjgNFQ/?fbclid=IwAR3-S7ClsrJHyTzPlrpDHjekR1jrP3UiFZuIDAeJkam3mRLufPNEVDaua2o 

Behandlingen av dessa bägge personer skulle ju kunna ha tagits ur berättelser från forna Gulag!

Men mest förvånansvärt ur min synvinkel är alla de som genom sin röst i allmänna val stödjer de krafter vilka i årtionden har urholkat både yttrandefriheten och rättsväsendet.

OCH även förstört Sverige genom den allt för stora invandringen som totalt håller på att vrida sönder vårt land. Tjärna ängar och liknande områden är ju varbölder som spricker tack vare arbetslöshet, trångboddhet och kriminalitet.

OCH där står politiken handfallen!

"Vi såg det inte komma"!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate