torsdag, oktober 14, 2021

Svenska kyrkan blev inte inbjuden till Malmö-mötet om antisemitism!

 https://www.dagen.se/nyheter/2021/10/12/jackelen-i-oppet-brev-till-statsministern-vi-ska-bekampa-antisemitismen/ 

Ärkebiskopen klagar över att de inte fick vara med på mötet!  Jag tycker att Sv. kyrkan måste börja sopa rent innanför sin egen dörr. Det finns en rad ledande präster i kyrkan vilka står på antisemiternas plattform. Dessutom många kyrkopolitiker av olika skepnad vilka vill peka ut Israel som en stat med apartheid. 

Den sk bojkottrörelsen innehåller många kända företrädare för just kyrkan, bojkottrörelsen är en antisemitisk organisation. 

Jag minns från Malmö hur kyrkans människor ute på gator och torg kallade judar för Kristusmördare!

Hur mycket av detta synsätt finns kvar i kyrkorna?

Detta att stämpla judar har vi upplevt särskilt i Malmö från stadens ledande politiker när jag bodde där.(Reepalu-SSU) men journalisterna har sopat undan stadens araber. I olika vänstertåg fanns hamas gröna flagga och araberna i tåget ropade död åt alla judar.

Där har vi det som genererat den stora antisemitismen i just Malmö, och många var de som blundade inför vad som hördes och sågs.

Vem minns inte heller ett Malmö med Mikael Wiehe i spetsen kravallade inför en tennismatch där Israel skulle spela.

Ett av de värsta upploppen i stadens historia!

Araberna ropar död åt alla judar. Nationalsocialisterna ropar död åt alla judar. Vänstern ropar död åt alla sionister!

Faktum kvarstår, importerar man människor till vårt land med en grundmurad antisemitisk uppfattning, då sprider sig deras uppfattningar. De uppfostar sina många barn till att bli antisemiter och dessa barn tiger inte i skolorna med sina uppfattningar. Lärarna törs inte ens ta i denna fråga i rädsla för att bli förföljda!

Låt oss tänka att Sverige efter kriget skulle ha låtit 1 miljon nationalsocialister bosätta sig här, naturligtvis hade vi fått ett problem med nazismen då i stora befolkningsgrupper!

Istället för stora skaror nazister fick vi massor med antisemiter ! Men de ropar ju precis samma sak som nazisterna,död åt alla judar!

Och vissa präster understödjer denna fruktansvärda uppfattning med sitt bojkott och apartheid m.m.

Fy tusan för denna bruna stank!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate