söndag, oktober 03, 2021

Fjantar ,fjantmusik och fjantpolitik!

 De kinesiska kommunisterna har tröttnat på fjant av alla slag säger de i ett uttalande. De pekar på tex vissa tv-program där alla fjantar sig . Undrar om de har kollat svensk tv någongång? På kvällarna håller samma fjantar på i olika program och gapar och skriker och skrattar åt varandras sk skämt. 

Om det är sånt kommunisterna i Kina vänder sig emot så förstår jag dem.

Underhållningsprogrammen i SVT har under åren blivit så stereotypa och urvalet av de som ska underhålla är ju alltid samma människor. Nu startas ett matlagningstävlande och bara att tvingas se reklamen för detta är ju avskyvärt.

Ska mina pengar gå till massor av sådan skit? Då kommer vi in på hur riksdagen beslutade att alla måste via skatten tvingas att betala. Hur någon vettig politiker kunde ställa sig bakom detta beslut övergår mitt förstånd.

Betala för fjant!

Apropå fjant, Anders Lindberg i AB är en annan typ av fjant.En fjant som har hakat upp sig och upprepar sig hela tiden.Idag tex hör han stöveltramp i sitt arma huvud!

Kan ingen befria honom från sin post i AB som ledarskribent?


Fjantpartiet nr 1 är i alla fall MP vilket trots sin litenhet lyckas dominera fjantregeringen. Vanvettiga beslut snart sagt dagligdags.


Inom V finns det också en massa fjantar men det är inget nytt,jag minns dem från tiden när jag också var medlem.Vi kallade dem för "filtvänstern" andra kallade dem för "rödvinsvänstern" , sak samma. Fred i vår värld har alltid varit deras slagord.

En fjantparoll som alltid ledit fel. Nu har denna grupp vänt sig mot den egna partiledaren när hon värnar industrin och därmed jobben. Tänker på cementen!

Hen hör till fjantläran också. Barnen i vårt land ska läras upp till att bli fjantar och så mår de därefter och måste ha vård och psykpiller!

Stackars barn som tvingas till att låtsas att de varken är flickor eller pojkar. Sånt måste ju sluta illa !

Tiden är ur led och hur i helvete har vänsterns fjantar kunnat få dominera samhället så länge?



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate