onsdag, oktober 20, 2021

Islamiseringen av samhället fortsätter!

 Sverige har begåvats med ett islamistiskt parti vilket ska ställa upp i valet nästa år. Deras senaste utspel är att de vill bränna upp Lars Vilks gamla konstverk i Skåne. (Nimis)


Allt fler kvinnor syns på gator och torg med sina islamkläder.  Detta har också medfört att kapitalisterna inom handeln hakar på ! De vill ju sälja till den allt större gruppen vilka bor här.


Däremot så syns inte lika många kvinnor på badstränderna i vårt land! Det är även svårt för fabrikanterna av baddräkter att sälja till denna grupp av kvinnor. Det är ju haram att visa delar av kroppen. Detta har ju männen inom islam bestämt och det finns ingen kvinna där som bryter detta påbud.

Visste du förresten att en troende inom islam ej kan köpa en bostadsrätt om man behöver ta lån från en bank? All form av lån med ränta är förbjuden. DET är därför muslimer blir kvar i sina förorter, de kan helt enkelt inte dra nytta av bostadsrätten som bostad.

Att bekämpa kvinnoförtrycket inom islam är en svår nöt att knäcka. Aktivisterna drar motståndaren till domstol även om de vet att de förlorar. Allt för att skrämma andra till att vara tysta eller att vända bort sitt ansikte.

All religion där mannen enväldigt styr över kvinnan med allt från klädkoder till övervakning och vem man vill umgås med är förkastligt i ett demokratiskt land. Nu är det ju som så att troende till islam också förkastar demokratin , de vill att sharia ska styra med koranen som rättesnöre.

Hur ska ett litet land som Sverige kunna motarbeta odemokratiska idéer att sprida sig?

Ju fler troende av islam ju svårare kommer det att bli att kunna hävda demokratin i vårt land!

Hur någon idag kan vara okunnig över hur mänskliga rättigheter  trampas i smutsen i de länder där islam härskar är ju bara ett bevis på hur dåligt skolan har givit eleverna kunskap !



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate