tisdag, oktober 12, 2021

Helikopter ikväll!

Just nu kl 23.50 kommer nyheter om skjutningen: En man i 40-årsåldern är skjuten till döds och en 15-åring är svårt skottskadad. 

 Hade gått ut på balkongen för en nypa luft då ser jag och hör en helikopter på väg mot Farsta. Slår på datorn och ser på bägge kvällstidningarna att det har varit skjutning ikväll igen i Farstaområdet. 

Igår sköts det i Farsta och Huddinge.

Ikväll hittades två skjutna, en kille på blott 15 år samt en vuxen man, vet ej hur de mår just nu?

En är enligt polisen skjuten i huvudet och då brukar det nog sluta tråkigt!

Sverige är som alla vet värst i Europa vad gäller dessa hemska brott men de anställda på BRÅ och andra sk kriminologer försöker allt tala om något annat. 

OCH ingen tar in aspekten över de människor som fortsätter att stödja den politik och politiker vilka är skuld till läget i vårt land.

Ja, jag fortsätter att tjata om detta eftersom ingen annan i stort sätt gör det.

Skapar man stor oreda i landet så växer våld och kriminalitet. Så ser det ut i världen också i länder där man inte kan bekämpa de kriminella och orsakerna till hur det ser ut.

Sverige verkar ju gå emot någon sorts U-land när det gäller all sorts brott.

OCH som sagt var de som borde intressera sig för de domar som ändå fälls borde kolla personerna bakom brotten. Ytterst sällan idag som de heter Svensson!

Alla vet idag vilka dessa brottslingar är men det tigs alldeles för mycket fortfarande och så tar man hit ännu fler och spär på brottsligheten.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate