söndag, oktober 10, 2021

Är du kränkt lelle vän?


 I detta underliga tidevarv är det många som är kränkta på något sätt. Kristna kränks över att Jesus framställs som bög. Islamtroende klarar inte att man avbildar Muhammed som hund. Föräldrar kränks när deras dotter inte kallas hen i skolan. OSV i all oändlighet !

Jag minns hur det i forna östeuropa inte gick att med varken ironi eller på annat sätt driva med deras ikoner Lenin o Stalin. Många var de som hamnade i fängelse för kanske bara en berättad rolig historia.

Islam är en totalitär lära vilken har samma innehåll som ismerna alltid har haft. Förbud och straff i mängder om man driver med lärorna och den högste.

Kristendomen har tidigare haft samma unkna straffimpuls. Bränn hädarna!

Men till skillnad mot islam har kristendomen förmått att förändra sig. Samma sak med judendomen, de stenar inte kvinnor längre.

Lever man i ett sekulärt land likt Sverige så måste man lära om och inse att människor har frihet att både häda och tycka annorlunda om en rad frågor.

Vänstern var tidigare för dessa friheter men har sedan ca 10 år vänt på fläcken och hjälper islamisterna i deras kamp mot demokrati och frihet!

Frihet att få tycka annorlunda! Frihet att hylla och praktisera tryck o yttrandefrihet!

Sverige håller sakta på att förvandlas till ett land där tystnad ska råda i en rad frågor. Självcensuren sprider sig.

OCH den sk kvinnorörelsen sågar ivrigt på den gren de sitter på när de hjälper islamister.

Det är en gåta hur fort det kan gå med dessa reaktionära inställningar under miljoninvaderingen av muslimer just i svenska organisationer?

Förr slogs man för alla kvinnors lika rättigheter, bort med mansförtrycket.Nu hjälper man till att sanktionera mansförtryck från islamtroende.

DÅ blir jag KRÄNKT! Hör ni det, jag blir KRÄNKT!

Jag blir kränkt över ordet HEN! Höna!

Vem vill bli kallad höna?

Jag blir kränkt över hetsen mot oss vita män.

Medelklassens vänster är i mina ögon bara en löjlig vinvänster som sitter där o knappar på sin Apple.Mac.

JAG BLIR KRÄNKT!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate