fredag, oktober 22, 2021

Är Sverige Europas fattigaste land?

 

Jag vaknade tidigt inatt och såg att Einar hade skjutits ihjäl av två mördare. Einar skulle ha vittnat nästa vecka i domstol men någon av gangsterligorna i Järva hann före. Man kan fråga sig vad för skydd han hade av polisen? 

Nätet fylls av beklaganden tex fr statsministern men alla dessa ord vittnar bara om den tomhet de besitter. DE är ju skyldiga till hur Sverige har utvecklats med start i Malmö på 70-talet!

Deras politik har ju gått fram med att Sverige skulle bli bäst i världen på att ta emot människor från andra länder. "Vi bygger inga murar," sa ju statsministern i sitt tal på Medborgarplatsen 2015 som en slutgiltig bekräftelse på denna galna politik. 

En gyllne regel är ju att man ska aldrig ta emot fler än man förmår handha dvs arbete, bostäder, skolor m.m.

Sedan stiger en känd vänstermänniska fram och kör sitt mantra, "allt är fattigdomens fel"!

Vänstern samt olika sk liberala aktörer förmår inte göra en analys över vad som hänt i vårt land sedan 70-talet. Detta enfaldiga pekande på fattigdom är ju så fel.

Men enfalden är ju stor i allt från högskolor till universitet idag, dessvärre har även massmedia låtit sig duperas av falska läror från vänster.

Att tex börja att peka ut den vita befolkningen som rasister och dåliga människor är ju bara en eländig kopia från USAs:s vänster.  Ett USA som vänstern i allmänhet avskyr men ändå tar till sig på många sätt !

ATT påstå att sk fattigdom gör människor till mördare är ju ett påstående utan saklig grund.

175 mördade unga på två år är ju Europarekord!  Med vänsterns retrorik så är alltså Sverige det fattigaste landet i Europa!

Vad säger Sveriges fattigpensionärer om detta? De som  ofta har det sämre än de som bor i sk utsatta områden!

Så har vi de som liksom vänstern inte fattar någonting utan hånskrattar åt mördandet. DET drabbar ju bara gangsters, säger de !

Med andra ord ska det accepteras! 

Empatilösa människor kan man nog betrakta som en viss typ av psykopater.  

Jag tänker idag på Einars föräldrar, ev. syskon, vänner osv.  Alla blir offer i dessa otäcka vendettor!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate