lördag, oktober 09, 2021

Skolan idag genom en mammas insändare!

 "Henne släpper jag varje dag in i en värld som är en motsats till allt som vi föräldrar har jobbat för. En värld med mobbning. En värld där man blir knuffad och puttad på. Där både elever och lärare blir hotade och misshandlade. En värld där man blir kallad för ”jävla horunge”, ”bög”, ”fitta”, ”neger” och ”rasist” helt oprovocerat." https://www.aftonbladet.se/debatt/a/a74g0a/nog-nu--ni-kallar-inte-min-dotter-horunge 

Jo, nu når det fram ända till medelklassen detta elände i skolorna!

Men tyvärr är det inte något nytt. Jag bodde i Malmö mellan 1978-2004 och mina barn gick i olika skolor i staden. Skolor som måste stängas helt och hållet bla pga av förstörelse. En stor grupp elever från Rosengård stod för denna fullkomliga bärsärk mot Stenkula-skolan.

Högstadiet i Rosengårdsskolan blev till slut stängd, det gick inte att ha en vettig skolgång där. Bråk varje dag. 50 % gick ut utan betyg år efter år!

Gamla fina Latinskolan blev omdöpt till Latrinskolan och det är bara att gissa varför.

Jag vet ju att i vissa klasser så tilltalades svenska flickor med ord som hora osv.

Muslimpojkarna hade en mycket otäck jargong där de visade sitt förakt ! Man kan ju undra hur snacket gick i deras hem?

Antisemitismen är ju idag välkänd från Malmös olika skolor där det går elever med arabiska namn.MEN det var likadant på 80-90 talet, inget nytt alltså!

Den politiska sosseledning föregick med dåligt exempel dessutom med ren antisemitism också i olika uttalanden . Behöver ju bara säga namnet Reepalu!

Nu har Malmösjukan infekterat alla större städer och orter när de har fyllts på med islamtroende från div länder!

Dessa människor idisslar sitt hat mot Israel och judar.  Såg att ett FN-organ har mumlat ur skägget om bla undervisningen i en rad arabstater där läroböckerna är antisemitiska och tom. hyllar Hitler och utrotningen av judar!

Läroböcker som bla bekostas av Sverige!

Nu ska det öppnas en konferans just i Malmö med en mängd ledare från andra länder. Den ska handla om antisemitsm och vad man ska göra för att stoppa denna sjuka.

Sverige kunde ju börja med att dra in allt bistånd till länder där skolorna hetsar mot Israel och judar!

Det vore verkligen på tiden! Skam över de som under åratal har tillåtit detta! 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate