måndag, juni 21, 2021

SVT och dess rapportering från riksdagen!


 När röstningen var genomförd så avstod ca femtio ledamöter från att ta ställning till frågan. SVT har hittills inte ens vidrört detta intressanta.

30 ledamöter från centern avstod och 19 från liberalerna!

SVT intervjuar nästan ingen utanför riksdagshuset och det blir ointressant att höra till slut.

Inäggen innan omröstningen uppvisade särskilt två riktigt otäcka demagoger, Hirvonen från MP och naturligtvis sossarnas gruppledare!

Toftigheten särskilt i sossen inlägg var pinsam att höra.Exakt samma ord och meningar som statsministern i flera dagar har använt sig av. Intet nytt från Sveavägen med andra ord!

Hela helgen har dödsskjutningar  förekommit och att då stå i riksdagen och tala om hur fint det är i Sverige skorrar väldigt falskt.

En stor sjukvårdsskandal har uppdagats med falska tester av covid på 100.000 personer vilka har betalat ca 1500 kr per styck. 

Dag för dag under de senaste tio åren skulle jag kunna rabbla upp eländet i vårt land men alla vi som håller reda på vad som händer vet ju också att de olika regeringarna inte har gjort det som skulle ha behövts för att bekämpa den framväxande kriminaliteten.

DET är därför jag hävdar numera att en ny regering ska tillsätta någon från SD som justitieminister!

De har i många år förstått frågan om lag och ordning och jag är övertygad om att SD skulle föra en förnuftig politik i denna fråga.

SVT har de senaste åren verkligen visat att de är statsTV!

SR är statsradion.

OCH numera är Tv4 också statstv!

För oss som vill veta vad som händer i Sverige och världen finns tack och lov oberoende  tidningar och TV numera!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate