tisdag, juni 22, 2021

Alla äger rätten att ändra sig!

 Fd ministern Strandhäll går på i ullstrumporna. Igår meddelade hon via Twitter att minsann SD bildades av en fd SS-soldat. 

Då kommer jag att tänka på Sven-Olov Lindholm!https://sv.wikipedia.org/wiki/Sven_Olov_Lindholm 

Lindholm tog avstånd från sin nationalsocialistiska lära och antisemitismen med den. Han är ett utmärkt exempel på detta att ändra sin livsuppfattning till det bättre.Men det finns alltid människor vilka aldrig kan inse att människor faktiskt kan ändra hela sin forna grundinställning.

SD liksom många andra partier har då och då kanske haft någon med grumliga värderingar i sin början som parti men det viktiga är ju vad partiet säger idag och hur de agerar mot de som inte följer partiets regelverk.

Hur många är inte vi, som jag och andra ,vilka var med i SKP (Maoisterna) på 70-talet? Vi till och med ändrade oss under dessa år och la ner partiet! Just därför att vi kunde peka på hur ideologin var fel. En idelogi vilken ledde till våld och förtryck. MEN det finns en del som efter 40 år inte förstår att det är en mänsklig rättighet att ändra sig.

Då går det inte att föra ett hederligt samtal ! Strandhäll med flera på vänsterkanten är bara ytliga propagandister vilka det inte är lönt att tala med.

Att sådana människor väljs till ministrar i en regering är sorgligt.

Det vi nu sett under ett par dygn i nyhetsmedia är en charad med ytlig propaganda där de goda likt Annie (C) och Märta (Mp) får breda ut sig med sina "goda" tankar!

Hur vore det om dessa kunde tex ta ansvar för den kriminalitet de har medverkat till att vi i Sverige har fått !

De tar inte ansvar för någonting de har medverkat till genom den oresonliga hållning de har i tex frågan om volymer i invandringen.

Kan de verkligen vara stolta över sina förorter med sådan segregation?

Arbetslöshet? Fanatiskt islamism?

Det egendomliga är ju att de vill fortsätta på den inslagna vägen med att ösa in allt fler anafalbeter fr bla norra afrika. Människor vilka inte kommer in i det svenska samhället.

När någon kritiserar politiken och pekar på olika utredningar omkring alla problem som uppstått då ropar de genast "rasist"!

Ibland får jag för mig att vi numera lever i ett samhälle där alla ledande är barn . Barn vilka inte kan läsa innantill och förstå texten.

De talar som barn med barnets känslomässiga upplevelser av vad som är rättvisa.

Hela partier liksom SAP har förfallit till ett parti utan djupare tankar.Det är bara makten och den personliga vinningen som betyder något.

Jag gillade aldrig Olof Palme och den politik han stod för. Men han hade åtminstone en begåvning som inte alls syns hos någon ledande socialdemokrat idag.

Ska man lyssna på tänkande politiker så får man idag lyssna på högerns politiker.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate