söndag, juni 27, 2021

Sverige sjunker allt mer ner i ett träsk av kriminalitet!

 https://sverigesradio.se/artikel/kriminella-tjanar-alltmer-pengar-pa-telefonbedragerier 

När jag lyssnade på det här inslaget så for det många tankar genom mitt huvud. Dels det som sysselsatt min hjärna i ett par år, hur kan människor vara så godtrogna att de lämnar ut sitt id m.m. till okända?

Och dels med att unga människor utan att blinka lånar ut sina konton till att användas av bedragare?

När det gäller 40-talisterna som är de vilka som mest blir uppskojade så har i åratal både pensionärsorganisationerna, bankerna, polisen mfl varnat och åter varnat för dessa telefonbedragare. 

Läser de inte eller lyssnar på nyheterna?


Damen i denna podd som radion lägger ut har blivit av med 196.000 kronor! En stor summa vilken har gått till organiserad brottslighet med rötter i MÖ och afrika.

En annan typ av brott är utpressningen som jag känt till ända sedan 80-talets Malmö. 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/polisen-bryter-ihop-under-intervjun-kanner-mig-helt-maktlos 

På Östra Förstadsgatan blev affärers fönster krossade om de inte betalade. De som vägrade fick sina fönster krossade flera gånger i veckan och försäkringen upphörde att betala ut pengar. Då närmar sig slutet som affär! På det sättet kunde kriminella ta över!

I Göteborg är det etter värre idag och nu har etablerade media till slut uppmärksammat detta otäcka. Sent om sider!

Samma sak med hoten från de kriminella mot journalister när de försöker göra sitt jobb. Detta är ju inte heller något nytt utan skildrades från Malmö redan för 15 år sedan. Lamotte har åtskilliga gånger påtalat och visat hur illa ställt det är i vissa förorter men mötts av hån från de etalblerade lögnarna!


Vad gäller de gamla vilka inte lär sig vad man ska göra och inte göra så måste de yngre i släkten ta upp detta med sina gamla. ALDRIG LÄMNA UT SINA UPPGIFTER. ALDRIG GÅ PÅ ATT DET ÄR BANKEN ELLER POLISEN SOM RINGER. LÄGG PÅ LUREN!

Vad gäller de unga som hjälper de kriminella så måste lagen skärpas, kännbara straff så att de börjar fatta att man ska inte hjälpa någon med penningtvätt!

Lyssna på inslagen och inse att Sverige är i utfärdsbacken i så mycket idag.

Lägg ihop 1+1 och få det till 2. Förstå vilka som ligger bakom det mesta av den grova kriminaliteten idag.

Lägg ansvaret där det hör hemma, dvs, hos de politiker vilka gjort det möjligt att komma hit och bedriva kriminell verksamhet!

De politiker vilka dessutom fortfarande lovar ännu fler in i Sverige från Afrika och MÖ är skyldiga till det som händer idag på den kriminella fronten!

Ställ dem till ansvar! Ingen röst på vänstern, miljöpartiet ,centerpartiet eller sossarna! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate