fredag, juni 18, 2021

Minnen eller lika barn leka bäst?

 Idag är det nog ännu värre med valen av de man umgås med. Samhället är genom vänsterpolitiken polariserat.

Mina minnen från bla medlemskapet i SKP (mao)dyker också upp. På sjuttiotalet arbetade jag ihop med en mångårig vän ända sedan 60-talet. Han hade under åren efter vuf (vänsterns ungdomsförbund) gått till en sk Trotsky sekt.

När vi ibland umgicks på fritiden och gjorde saker tillsammans så fick jag banbullan av den dåvarande styrelsen i Eskilstuna -skp!

Det var synnerligen olämpligt att umgås med sådana "förrädare"!

Idag vet vi ju vart denna inställning har fört oss. Inte ens på släktnivå kan folk umgås med de som har "fel" uppfattning om tex invandringen!

Det har uppstått runt om i landet osämja i familjer och släkt ! Gamla vänner talar inte längre med varandra!

Allt för denna f-b politik där människor delas upp i goda och onda!

Människor sluter både öron och ögon inför de andras åsikter och argument.

Jag frågade en  kille vilken tidigare hade stått för åsikter nära SD hur det var idag!

Svar: jag blev så illa åtgången i familjen så jag insåg att det inte var någon bra idé längre att tycka så.

Idag bryr jag mig inte om politik alls! Så kan det går också. Ungefär som det var i DDR , man fick tiga!

I Sverige finns det stora likheter just med DDR. Karriärpolitiker vet exakt vad den "rätta" åsikten är och genom maktmedel så klistras dessa åsikter på allt från förskolor till universitet.

Den som avviker från linjen får inget jobb där. OCH har du jobb tex på ett universitet och börjar att tvivla på politiken samt för ut dina tvivel i pressen, ja, då sitter du snart där utan arbete.

Om inte detta är DDR-politik vad är det då?

Jag minns alla dissidenter i östeuropa hur de behandlades. Till och med deras barn nekades högre studier.

Vaclav Havel vilken blev president i Tjeckien satt länge i fängelse för sina demokratiska åsikter.

När Solidaritet uppstod i Polen så skakades hela den dåvarande kommunismen i sina grundvalar. 

Av dissidenter och andra kunde genom facket bilda en folkrörelse hade aldrig kommunisterna räknat med.

Ett minne vilket aldrig lämnat mig är när folkmassorna i östra Tyskland demonstrerade i stora massor och ropade till partipampamparna att "det är vi som är folket"!

Där stod dessa pampar som fåntrattar och man såg på dem att det inget förstod.

MEN det är ruggigt att Sverige år 2021 uppvisar så mycket av DDR-kultur! DET är ruggigt att ett litet parti som MP har kunnat få så stort inflytande ! Så mycket extremt har de påverkat Sverige med och detta tack vare ett makthungrigt sosseskikt av människor stående långt från arbetarklassen!

DET är dessutom så sorgligt att så pass många människor trots allt har slukat all propaganda !

Slagorden  är så enkla men så falska. "Alla är vi lika" kan det heta när verkligenheten är så totalt annorlunda. En del är ju faktiskt mer "lika" än andra,

En fjärde underklass ute i förorterna cementeras fast som det verkar i tid och evighet.

OM detta är att vara lika då hänger inte jag med!

Allas kulturer är lika värdefulla, säger de "goda" ! Verkligheten är annorlunda. Där råder hårt kvinnoförtryck och hemska dödsdomar. Krig hyllas oavsett offer!

En kultur som hotar att via atombomb utplåna hela Israel och dess folk är enbart en hemsk kultur.

När en ursprungsbefolkning som den svenska öppet hånas av politiska ledare likt Reinfeldt på sin tid då kan man inte annat än ana en mycket ful dold agenda bakom detta!

Omskapandet av Sverige till ens sorts USA-liknande stat leder bara till motsättningar som aldrig tycks kunna överbryggas. USA är ett exempel på detta med sina oerhörda motsättningar inom folket.

Så  mycket hat och våld vilket vi också ser som resultat även i Sverige på vår väg till ett land med främlingar överallt och motsättningar. 

Värst av allt är den islamism man medvetet har släppt in. Denna lära med sin blandning av islam och politik pekar bara åt ett håll. Förslavande av folket !

OCH detta eländet får stöd från höger till vänster! I många städer utgår kommunala stödpengar just till dessa islamister.  I Örebro stängdes två skolor vilka drevs av öppna islamister . De hade fått stödpengar där alla partier utom Örebropartiet bidragit med stora belopp.

Staten har i åratal utbetalat ofantliga belopp just till islamister och deras föreningar.

Hur dum får man vara?

Ingen kommer på tanken att utbetala stöd till nazister men däremot pengar till islamister. Att tex målet för bägge dessa extremer är att mörda alla judar borde ju vara välbekant!

Nej, man ska göra som kurderna har gjort i MÖ, motstånd mot islamismen. Det är den enda hållningen som är acceptabel över hela världen. Det är dags för Sverige att ändra riktining NU!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate