lördag, juni 26, 2021

Morden i Tyskland igår glöms fort!

 

https://www.expressen.se/nyheter/minst-tre-doda-efter-knivattack-i-tyskland/ 


En somalisk muslim begår flera knivmord på öppen gata. Expressen och andra sk nyhetsorgan toppar dock med ett domstolsutslag i USA.

Det har i många år varit så att allt som händer i USA går före det som händer i Sverige och dess närhet.

President Trump uppmärksammades varje dag på något sätt. 

DET är något sjukt med Sveriges bevakning av USA!

Tassandet omkring islam och deras inflytande på våra demokratiska samhällen med deras förtryckaragenda tar man sällan i !

Men som tur är har vi idag många andra aktörer på nyhetsmarknaden idag,tack o lov. Utan dem skulle vi inte veta så mycket om vad som händer här och i världen.

Insmygandet av en kultur med så många förbud och förtryckande åsikter sker hela tiden. Hur den sk kvinnorörelsen med få undantag inte protesterar är ju genant.

Kvinnors rörelsefrihet beskärs mer o mer för varje år. Antingen av rädsla för överfall eller därför att de inte är välkomna.(Vissa platser i orten)

En religion som bestämmer exakt hur kvinnor ska vara klädda är inte en vänlig religion.Lägg märke till att männen i denna religion kan klä sig som oss andra män.Inga krav ställs på männen!

OM inte detta är en falsk och kvinnoförtryckande religion så vet jag inte vad.

Ur islam föds dessutom islamisterna!




Följande är ur Ivar Arpis "En rak höger"! Finns det någon lösning? Om invandringen från länder med muslimsk majoritet fortsätter kommer det påverka hur Västeuropeiska ser ut, menar Ayaan Hirsi Ali. Som hon säger till mig i podden:

You Swedes have to act – now. You have to make a choice between which value system you want to govern you: Do you want the Islamist-Middle Eastern type of value system, or do you want the Swedish constitution? It’s a very stark choice – but that is the choice.

Läs här också: https://bulletin.nu/lars-aberg-ayaan-hirsi-ali-var-fel-sorts-migrant-och-fel-sorts-offer 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate