tisdag, februari 02, 2021

Förtrycket av samerna!

 Du kan ju börja med att läsa på den här sidan:http://www.samer.se/1028 


Det förtryck vilket den politiska makten under århundranden upprätthöll blev etter värre när den socialdemokratiska regeringen införde oficiell skallmätning av människorna i landet och framförallt i Norrbotten. Tornedalingarna åkte med också i denna häxjakt efter "undermåliga" individer.

Jag har haft arbetskamrater vilka tvångsinskolades med hugg och slag i skolorna i Norrbotten av fanatiska svenska lärare. Ett enda ord på rasten på finska eller meänkieli (vårt språk) så fick de stryk!

När jag kom ut i arbetslivet 1957 så fanns mycket kvar, särskilt bland socialdemokrater, ett hat mot minoriteter. Jag fann det mycket obehagligt!

Det var judar, zigenare, lappar osv. Alla skulle det snackas skit om.

Dessa människor lät som fullfjädrade nazister i mina öron men fanatiska sossar var de.

Kom man med en ICA påse till jobbet så fick man skäll. Konsum var det enda som gällde.Dagens människor förstår inte idag hur f-b inskränkta dessa gamla sossar var. I mina ögon fungerade de som en sorts stalinister. Partiet och dess ledare var heliga!

ALLT som fördes fram i propagandan var 100 % rätt  När jag inte ville vara kollektivansluten till SAP så fick man reservera sig och en gång om året, i  december om jag minns rätt, så fick man under en timma ställa sig i kö vid fackets lokal.

Där slängde de fram pengarna med ett sådant förakt mot oss som vågade oss på att "svika" partiet!

Detta parti vilket under så många år styrt Sverige med både ros och ris. Men en sak är säker, de delade liksom Bondeförbundet en hel del politiska ideer med nationalsocialismen under rätt många år.

Folkhemmet var ju något som också växte fram i Tyskland under Hitler.

Sveket mot nationen visade  sig också när man ända från 20-talet hade nedrustat krigsmakten.

När så kriget kom i Europa 1939 så stod Sverige tomthänta.  Tyvärr samma fel som både norsk och dansk socialdemokrati hade fört i sina länder. Danmark föll efter en dag och Norge fick slutgiltigt ge upp efter ca 3 månader.

Den svenska urbefolkningen och behandlingen av denna är en evig skam för Sverige.

Tvångsförflyttningar! Barnen tvingades att "bli svenskar"! Sattes i skolor långt från hemmet.

Den socialdemokratiska politiken slog även igenom med rivandet av stora delar av städernas gamla bebyggelse. Nya trista hus uppfördes liksom trista torg där Domus och ev. Ica fanns.

Grått och trist. Enformigt!

Bort med allt det gamla! Man tog själen från både landet och befolkningen.

Vi har fått mångder av människor vilka mår dåligt i själen. 1 miljon äter medicin mot detta!

Otryggheten finns snart överallt. https://www.gp.se/ledare/n%C3%A4r-bara-r%C3%A4dslan-%C3%A5terst%C3%A5r-f%C3%B6r-socialdemokraterna-1.40862819

Inte har det blivit bättre heller av den stora mansimporten av unga oroliga män från andra länder.

Deras våldsdåd sticker ut i hela Europa, vi har mest skjutningar och bombdåd av alla Europas länder!

Att sedan Morgan Johansson har mage att häva ur sig om att de som kritiserar deras politik skulle vara "nazister" och "omstörtare" blir ju tragikomiskt när man ser hur hans parti ihop med mp+v har förstört det här landet.Men de har ju också tidigare förstört så mycket för befolkningen. Inte minst för den samiska befolkningen!

Herremansideologi har styrt !





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate