onsdag, februari 10, 2021

Att bygga sönder ett land!

 Bulletin tar idag upp angående byggnationen i vårt land ,läs här:https://bulletin.nu/miljopartiet-malar-upp-en-falsk-konflikt-mellan-barn-och-bilar 

Du  ska nu få se en bild från min utsikt numera där jag bor!


Gråa stora trista hus där det tidigare var grönt av träd och buskar.

Alldeles nedanför mitt fönster var det tidigare fullt av träd och buskar plus en lekplats där det tom. fanns ett litet kaffeställe vilka drevs av handikappade unga. Allt förändrades i och med att en förskola byggdes för 150 barn.

Som grädde på moset är det nu dessutom bestämt att Lingvägen för första gången ska öppnas upp för biltrafik upp till Farsta. En ny stor skola ska byggas plus ännu fler hus vid gamla Kvickentorpsskolan.

Totalt ska 1200 elever gå där!

Breddningen av Lingvägen pågår för fullt.


Vi som upplevde 60-talets byggvansinne ser likheter i den nu förda politiken. Det gäller att slå upp många stora hus för alla dessa som anländer varje år från andra länder.


Den här skrapan byggs vid Nynäsvägen och syns naturligtvis här från min omgivning.

I mina ögon gör man om samma fel som för 60 år sedan vilket har inneburit massor med områden med stora problem med tex knark och kriminalitet. 

Det finns vetenskapliga belägg bla från Nederländerna att människor inte mår bra att tvingas bo i dessa stora områden.

Varje gång jag går från Hökarängens T-bana och ser dessa ca 10 nya stora husen så ryser jag. Delvis igenkännande från mina år i Rosengårds stora hus som boende!

F.ö. betalar hyresgästerna för en trea på 80 kvadrat 15.500 i mån.  Skulle vara intressant att få veta hur många av dessa boende som lever på sossbidrag? I Rosengård 1979 hade 80 % sossbidrag. (Ca 18000 personer)

Malmö har aldrig efter 70-talet lyckats att komma på fötter utan hela staden lever på understöd från främst skattebetalare i Stockholm. Arbetslösheten är ca 18 % och stadens ekonomi drivs till ca 30% av svarta arbeten osv.

Det är detta som också sprider sig i alla städer med samma struktur som Malmö började med.

Höghusområden-kriminalitet!

Höghusområden-utanförsskap!

Höghusområden-arbetslöshet!

Ingen skillnad idag att bo i Vivalla eller Tensta! https://bulletin.nu/larmet-allt-fler-ran-mot-10-12-aringar

Eskilstuna, Borlänge, Ludvika, Skinnskatteberg, Göteborg osv , alla har under åren utvecklat områden där knappt några svenskar bor kvar. Områden har förslummats.Gäng tar över och polisen kan knappt agera där utan att utsättas för överfall. Samma med brandkår och ambulans.

Det ännu farligare är de islamister vilka med myndigheternas hjälp (pengar)    har kunnat etablerat sig. De ställer sig utanför samhället medvetet, svensk lag ska inte följas utan det är sharia som råder.

SÄPO har under flera år varnat för denna utveckling.

De politiker vilka hjälper dessa onda krafter ska inte återväljas! Stöd de politiker vilka tar avstånd från dessa islamister!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate