söndag, januari 17, 2021

Tunna blå linjen! (Väcker minnen)


 Såg första delen av den nya polisserien " Tunna blå linjen"! Inspelad i Malmö så man får se mycket av staden. OCH de undviker inte att visa stökiga killar från andra länder.

Intressant är de kommentarer de visar upp från nätet. De fejkar alltså att folk i Malmö ger kommentarer omkring ingripanden. Men det är rätt så trovärdigt och man känner ju igen det hela tex från Twitter.

Den tid jag nu har varit med på detta forum har givit mig ytterligare en inblick i hur lögn och f-b dikt ser ut. En del människor kokar över av hat och vräker ur sig vad som helst. Det fabuleras en lögn  sedan förs den vidare i led efter led och blir värre och värre.

Detta är internets baksida vilket vi slapp i början när internet startade upp. Mobilerna gör inte saken bättre sedan den finns i var man ägo.

Förr fick man knåpa ihop en ev. insändare till tidningen men var den usel så togs den aldrig in.

Många människor är idag oerhört obildade och blandar ihop allting i en enda röra. Tycker en massa utan att veta något.

Istället för ordentliga diskussioner har till och med dagens journalister förfallit till både lögner och okvädningar.

Ledande politike, tom. statsråd, ljuger och skäller hejvilt på nätet. Stämplar andra med fula epitet!

Men kvällens avsnitt slutade med ett ingripande i en familj med barn där föräldrarna troligtvis var missbrukare. Ett jävla liv med hot och svordomar.

Detta kommer mig att minnas mina grannar på Hårdsväg 26. Erik och hans fru,bägge missbrukare med tre tonårsjäntor boende hemma !

Ett evigt supande ,bråkande, misshandel stup i kvarten. Halv tre på nätterna kom kvinnan ner till oss med blodet skvättande. Vi fick ringa polisen. Men dagen efter tog hon tillbaka allting och påstod att hon hade ramlat.

Vi klagade till MKB men inget hände under två år.  Det var vi som fick flytta !

Jag kände olust över scenerna i filmen, bra spelat och trovärdigt.









Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate