tisdag, januari 26, 2021

Jag är också född 1942!

 När jag läser Aftonbladets Åsa Linderborg så blir jag faktiskt full i skratt. Åsa L uppvisar numera en sida av sig själv med humor som vapen. 

OK, hon tillhör fortfarande vänstern i vid bemärkelse men har fått på sig kritiska glasögon inför vår samtid. Läs hennes senaste alster här:https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/JJlLv4/biden-kommer-inte-betyda-slutet-for-populism-i-usa 


En annan tidning med samma ägare som AB är ju Svenska Dagbladet. Idag begår de på nyhetsplats rena rama antisemitismen med lögner mot Israel. Så här lyder rubriken:

Världsbäst på att vaccinera mot covid-19. Men Israel ger inget vaccin till palestinier på Västbanken. Frågan är om det blir ändring – för Israel har fortfarande mycket hög smittspridning.

Ja , läs eländet här:https://www.svd.se/hard-kritik-mot-israel--palestinier-utan-vaccin 



Fakta är att tex Palestinska myndigheten har tackar nej till hjälp eftersom de sköter all sjukvård själv och har beställt vaccin från Ryssland.

Vad gäller Gaza som politiskt sedan många år styrs av Hamas så vill de inte ha med Israel att göra.

Allt detta borde en journalist på en stor tidning ha kunskap om men svamlar till en soppa på en spik istället.

"De tycker si och de tycker så" genomsyrar artikeln i Svd.

Sorgligt att se denna tidning på nyhetsplats och ofta även på kulturen föra ut ren vänsterpropaganda.

Jag hade prenumererat i många år men avstod de senare åren .Nu hade jag tänkt att testa ett tag igen men jag tappade sugen återigen efter denna anti-Israel artikel. Svd är en undermålig produkt numera.

Svensk media med sin slagsida alltid åt vänster med ett halv eller hel-ljugande är så intellektuellt trist att behöva beskåda. Dagens journalister tycker för mycket och för ofta i sin dagliga gärning. Partipolitiken lyser igenom överallt. Snacka om att göda polariseringen!

Höstens USA-kampanj har ju varit ett enda ensidigt ställningstagande för Biden. Överallt!

Att försöka lyssna och förstå vad som händer i USA är ju hart när omöjligt med dessa partiska journalister. Alla de 75 miljoner vilka röstade på Trump är utan betydelse för massmedia.

Är de alla bara "rednecks" och våldsverkare? Är USA:s arbetarklass helt utan betydelse idag?

Vi talar ibland om Kinas "hjärntvätt" av sin befolkning men aldrig om den "hjärntvätt" vi har utsatts för under många år.

Här i Sverige så måste man tycka i en viss riktning (vänster) annars blir man ratad och bespottad.

De som framhärdar med ett annat tänk de dras i smutsen och brunmålas sedan rullas de i fjäder och körs ut till dynghögen.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate