måndag, januari 18, 2021

Att stå utanför de sk etablerade!


 "ATT DRA NYTTA AV MIN STIGMATISERING är mitt senaste påfund. Få se om det lyckas. 

Igår nämnde SvD mitt namn i ett stort reportage om nya fria medier som grundare av Swebbtv och fd chefredaktör på SDs webbtidning Samtiden.  Annandag Jul 2020 droppade Bulletin mitt namn i en artikel om YouTube och Swebbtv.

Så jag ser ut att vara fast förankrad som en veteran inom de beryktade alternativmedierna trots relativt kort tid runt 2014-17, de år då jag hann med att starta två nya alternativmedier och skriva i två etablerade (Avpixlat och Nya Tider) och försvara de nya medierna i SVT Debatt 2017 mot Jörgen Huitfeldt (som höll med mig till 90 % till skillnad från Belinda Ohlsson).

Men jag skriver inte någonstans numera utom då och då på Katerina Magasin och ytterst sällan på Det Goda Samhället. Etablerade medier refuserar mig konsekvent." https://sjunne.com/2021/01/18/en-skriftstallares-dagbok-18-01-2021/ 

Det ska bli intressant att få se vad Jan Sjunnesson sätter igång för grej framöver.

Fint att inte ge upp så som så många gör när de har mött motstånd överallt.

En sak är säker i dessa sammanhang, de med störst trut kommer alltid fram i bruset. Inte minst ute på internet märker man av detta.

Har man pinkat in sitt revir så vill många komma dit och lukta på ens piss.

Inom politiken råder samma premisser. Oljad trut och fräckhet.

De behöver inte ens hålla sig till sanningen. Vårt tidevarv är snart utan sanning och historia.

Dagens nedbrytande krafter från vänstern stöper om allt idag. De sitter överallt och styr och ställer , inte minst inom utbildningens alla poster.

Du behöver bara se på det numera så inpyrda hatet mot Israel för att se hur de under 50 år har kunnat förvrida både historia och vardagen.

En ny sorts antisemitism har genom hatet från vänster ihop med invandring av en miljon araber fullkomligt ändrat även normalsvenskens förhållande till Israel.

De mest fantastiska osanningar sprider sig blixsnabbt numera. Tex att Israel vägrar palestinier vaccin mot covid.

Sanningen är den att det sk Palestina vill inte ha hjälp från Israel och att de sedan många år sköter sjukvården själv. De har beställt vaccin från Ryssland.

I Israel får alla som bor i landet vaccin i rasande fart, över 100.000 sprutor varje dygn. Det råder ingen skillnad mellan judar eller araber i detta fall.

Vill bara säga lycka till åt Jan Sjunnesson!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate