måndag, december 16, 2019

Vem är förvånad?

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-novus-fortroendet-for-lofven-rasar-jimmie-akesson-i-topp-for-forsta-gangen

Alla dessa vilka aldrig ställde upp för demokratin i Sverige och i synnerhet värnade om yttrandefriheten får sitt bokslut nu.
Alla de som hindrade SD från att hålla sina offentliga möten under årens lopp får också sitt resultat nu.
Vi som redan när det begav sig och hävdade att det är så fel att ta lagen i egna händer samt bli en sorts DDR:s åsiktspolis har ju fått rätt på alla punkter.
Vi har en statsminister vilken har anammat samma syn som AFA och i alla sammanhang påstått att än den ena och än den andra är nazister.
Ett synsätt vilket är så fel från hans position. Nu hummar han också om att det finns andra partier som är nazister.
Hans polare inom socialdemokratin tar parti för gangsters i Trollhättan.
Hur går förresten snacket hemma hos utrikesministern Ann Linde vid frukostbordet?
Mats Eriksson är politisk sekreterare hos LO och gift med vår utrikesminister Ann Linde från Socialdemokraterna. Jag undrar vad LO:s medlemmar anser om att en av de högsta tjänstemännen inom organisationen tar parti för kriminella killar som kastar sten på blåljuspersonal och misshandlar och rånar oberoende journalister?

Med sånt folk i maktställning och med sånt folk på gatorna så är det väl inte underligt att Åkesson hamnar i topp numera. Han är rak och ärlig både till sätt och innehåll, detta har väldigt många tagit fasta på!
Att statsministern nu försöker påstå att han är emot den utvecklingen vi ser nu är ju bara tomma ord och ingen tror på honom !
Allvarligt är dock fortfarande att så många av landets journalister sitter och hukar inför makten. Vara till lags och inte opponera sig.
Eller ännu värre ,de är verktyg för makten och sköter inte sitt arbete som skribenter!
En riktig journalist beskriver verkligheten! En riktig journalist skriver om det som händer i riket och försöker beskriva VARFÖR detta sker!
Ni är alldeles för många fega ,lata och lögnaktiga vilka sitter bekvämt på redaktionen. Aschelbergare!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate