onsdag, december 04, 2019

Kristendomen förföljs !

Läser ett ordutbyte mellan Lisa Magnusson (DN) och Nuri Kino på Facebook. Nuri står mitt i kampen för de kristnas överlevnad i de gamla länderna i mellersta östern. Han har släkt vilka mördats,han har vänner som mördats. Kristna fördrivs och Nuri med vänner försöker hjälpa dem med förnödenheter,operationer,boende osv men blir påhoppad och dras i smutsen. Tom. kallad för rasist! Det är så uselt att svenska journalister har ställt sig på islamisternas sida och lägger ut deras hat mot kristna som en sanning. Ungefär som man också attackerar Israel och judarna!
Vänsterns skadliga inflytande har försänkt Sverige i ett mörker där man inte ens kan läsa innantill. Ej ens historia kan man ta till sig.
Det sker dåd mot kristna på många ställen på jorden ungefär så som skedde (sker) mot judar runt om i världen.
Ibland är det bara tidningen Dagen som skriver om det som händer utanför våra gränser. Vår statstv och radio döljer ofta omsorgsfullt sanningen. När Hamas eller någon annan terrorgrupp bombat Israel under dagar och Israel slår tillbaka med all rätt så kommer då Sveriges media med upplysningen att det otäcka Israel har begått ett krigsbrott. Svensk media har på detta sätt inte utfört vad journalister bör göra, berätta vad som har hänt och varför.
I Sverige pågår en tydlig kampanj med att gå till attack mot kristendomen, barn ska inte överhuvudtaget se kristendomen eller att förstå varför vi firar jul. De förnekas all kunskap om Jesus trots att vårt samhälle i stora delar helt vilar på kristendomens värderingar.
Allt detta har börjat sedan vi har importerat miljoner islamtroende.
Dessvärre vacklar vissa delar av kyrkorna, särskilt den sk Svenska Kyrkan. I Malmö har man ställt upp en altartavla vilken bryter helt med den tradition alla kyrkor har hållit i 2000 år.
Kyrkorna i hela världen har alltid tagit avstånd från gnostisk lära och detta ska man fortsätta med. St Pauli församling i Malmö och dess präst Sofia Tunebro begår ett svårt fel.
Nuri Kino , kämpa på ,låt dig ej nedtryckas av okunniga människor!
DU kämpar för en GOD sak och att möta illvilliga människor under denna kamp hör till det dagliga. Ideologiskt hjärntvättade är det inte så stor idé att föra diskussion med, man bara ödslar energi på gråa stenar.
Bättre att ägna tid åt de levande!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate