torsdag, december 12, 2019

Det stora sveket mot de unga afghanerna! Del 1

https://www.dagen.se/nyheter/svenska-kyrkan-ger-upp-arbetet-med-flyktingar-i-paris-1.1631912

Så här var det! Regeringen och alla dess politiker plus V öppnade upp gränsen, lockade hit folk från när och fjärran med löften om bidrag,jobb,skola osv.
Man hade från svenska UD till och med annonser på sina hemsidor där man berättade om alla bidrag vilka man kunde få om man kom till Sverige.
Tacka för den att detta satte igång en ström av bla unga män från Iran med afghanskt ursprung. Vi vet ju hur det fungerar,alla som läst Wilhelm Moberg vet ju vad ett "amerikabrev" var för något.
Skillnade mot då är att med internets hjälp så går sådana brev blixsnabbt fram till andra. De kunde berätta att Sveriges statsminister stod inför massorna på Medborgarplatsen och ropade ut att Sverige inte hade några gränser och att alla var välkommna.
Publiken jublade och en frälsningsrörelse skapades . Folk stod med skyltar vid järnvägsstationer  där de välkomnade nya sk flyktingar. Vad dessa "goda" inte förstod var att huvuddelen av de unga männen inte var flyktingar. De blev bara lockade av Sverige att komma hit för ett bättre liv som de blev lovade.
Alla bidrog till att locka hit ännu fler.
Sveket kom senare efter några år när dessa killar ofta gick i skolan,lärde sig svenska.
Att en del ballade ur med försäljning av knark började vändas emot flertalet. Ett par grymma överfallsvåldtäkter gjorde inte läget bättre.
När man börjar dra alla över en kam så slår statsministern och alla politiker om.
De tar inte ansvar för vad de har ställt till med.Nu lever över 2000 av dessa killar på gatorna i Paris under stor missär.
Politiken och den skenheliga alliansen av sossar och miljöpartister låtsas som det regnar.
Och det gör det verkligen i Paris över dessa på gatorna.
Den här frågan har skapat så mycket hat mot oss som ville en annan lösning. Vi ville ta ett ansvar som regeringen borde ha tagit eftersom det var de som bar ansvaret. Jag och de som tillhör de kritiker mot politiken vad gäller immigrationen hade aldrig någonsin om vi fått bestämma öppnat gränsen såsom regeringen gjorde . (Åsså Reinfeldt)
Vi hade aldrig lurat hit dessa unga afghaner. Då hade det heller aldrig blivit en sån grym utveckling. Ja, GRYM!
Kan liknas vid långsam tortyr,att i åratal inte få vettiga besked tär på själen.
Det utspelas samtidigt en annan mycket grym behandling. Islamister som inte skulle få vara kvar KAN man inte utvisa pga en lagstiftning vilken är totalt fel.
Däremot utvisar man kristna konvertiter till islamistiska länder. Där kan de mördas pga att de lämnat islam.
När historien slutgiltigt ska skrivas om det här så kommer eftervärlden att klassa det här sveket värre än Baltutlämningen.
Alla dessa som framställer sig som goda under åren har ju visat sig vara svikare av värsta slaget.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate