onsdag, december 11, 2019

De goda döljer något!

Min bestämda uppfattning är att de som alltid framhåller sig som goda, de döljer något riktigt fult inom sig. Då går de till angrepp mot andra, det kan vara politiska motståndare osv!
 Kommunister, nationalsocialister mfl har i 100 år älskat att framhålla sig som högtstående men deras praktik har hela tiden avslöjat dem. Che tex som fortfarande hyllas inom vänstern var ju en lustmördare. Han älskade att gå upp tidigt på morgonen och ställa upp folk på gården och skjuta dem.
sovjet hade vi tex Beria som var pedofil och fick hållas i så många år med sina dåd, Stalin visste men brydde sig inte. Han var ju den gode "lillefar"!Hitler var så snäll mot sin hund så han var ju också "god" !
 I dagens Sverige så har vi allt från miljöpartister till vänsterpartister vilka också ser på sig själv som högtstående goda människor. De bär på föraktet inom sig mot andra och deras uppfattningar är såsom bara den fascistiska människan är tänkande. De föraktar och ger hela tiden uttryck för detta också ! I debatter,i tidningar osv.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate