torsdag, december 12, 2019

Stockholm-Sverige?

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/drogkop-i-stockholm-for-30-miljoner-i-veckan  eller det här http://www.ostrasmaland.se/nyheter/rad-ska-stoppa-miljardlackaget-inom-valfarden/

Mord via skjutning i Sundsvall rapporteras just nu liksom att bombpatrullen rycker ut i Malmö.
Men att det knarkas i så stor omfattning i Stockholm förvånar väl inte någon.
När myndigheterna jublar över att unga dricker mindre alkohol numera så har de inte fattat vidden av all knark som konsumeras. Vad gör ligorna rika av för någonting tror ni?
Varför krigar de mot varandra överallt och skjuter ihjäl varandra? Det är så stora pengar i omlopp så bara att en 17-åringen kan tjäna 100.000 på en vecka säger ju allt!
Dagens andra stora nyhet tidigt i morse men försvunnen i de stora tidningarna av någon anledning kl 10.50 är ju Sven-Erik Österbergs utredning om alla bidrag som utbetalas från välfärden. På tio år har 300 miljarder gått till bluffutbetalningar. Kriminella förser sig med våra pengar.FK tex står för många utbetalningar vilka inte borde ha gjorts.
Sverige är ju ett naivt land där man inte ens får samköra de register som finns vilket också skulle behöva vara nödvändigt för att komma åt det kriminella.
Sverige är landet med guld,gröna skogar osv.
Inte undra på att vi har höga skatter!
Svensk lagstiftning är ett hån mot oss skattebetalare och laglydiga.
Så mycket luckor överallt som utnyttjas.
Sverige skiljer sig mot övriga länder inom EU.
Hade vi inte varit med i EU så hade det varit ÄNNU värre! Nu tvingas Sverige undan för undan att ändra sina lagar och skärpa upp dem tack vare EU!
De som är motståndare till EU berättar aldrig denna sanning!
Det är dags för Sverige att även anpassa skatten för oss pensionärer till den nivå som de andra länderna inom EU har,dvs mycket,mycket lägre skatter för särskilt oss med låga pensioner.
För varje dag som går så förändras vårt land till ett allt farligare och orättvisare land att bo i.
När det gäller Stockholm visar siffor nu att unga mellan 25-35 flyr staden.Det är stor utflyttning av den gruppen men ändå ökar stadens befolkning med ca 40.000 om året,främst invandrare.
Stockholm uppvisar också engendomliga siffror i valen, skiljer sig från övriga landet stort. Vänsterpartiet får ca 12-14 % av rösterna och i den förort där jag bor får vänsterpartierna mellan 60-70% av rösterna.
Till och med FI kan uppvisa 20% i vissa områden.
Dessa siffror ihop med Europas största konsumtion av knark är ju mycket förvånsvärda. Är myglet med bidrag kanske också störst här?

PS Så här säger Sven-Erik i Omni . "Välfärdssystemet har sedan 2005 läckt 300 miljarder kronor i felaktiga betalningar.
Det skriver Sven-Erik Österberg som är ordförande för Delegationen för korrekta utbetalningar från välfärdssystemen på DN debatt.
Enligt delegationens undersökningar är den främsta orsaken till att pengarna felaktigt betalats ut att uppgifterna som ligger till grund för besluten inte stämmer.
En viktig åtgärd för att komma till rätta med problemet är därför att kontinuerligt följa upp orsaken till de felaktiga betalningarna, skriver Österberg i debattartikeln. Man föreslår även att ett särskilt råd för helhetssyn på överutnyttjande och felaktiga utbetalningar inrättas.
I dag lägger delegationen fram en rad åtgärder för regeringen i syfte att minska läckaget."

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate