söndag, december 22, 2019

En del i Malmö är ju inte riktigt kloka!

Idioterna har nu målat över hela statyn samt sågat av näsan.https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/fotboll/just-nu-zlatan-statyn-utsatt-for-ny-skadegorelse/ 

När jag dessutom läser denna utmärkta och tankeväckande artikeln av barnläkaren Salomon Schulman  så förstår man att mycket har gått fel i det här landet. https://www.expressen.se/debatt/dagens-invandrare-har-en-valfard-jag-aldrig-fick/

Jag undrar hur utbildade läkare tänker och uppfattar tex hur invandrarungdomarna i Trollhättan låter och uppför sig?
Allt kluddande med sprayfärger överallt , ren förstörelse enligt mig.
Viss sk konst i Stockholms tunnelbana kan man ju också jämföra med förstörelse av det allmänna.
Vår tid är inte den bästa idag, mycket har gått snett men jag har idag också läst det här vilket ger ett förklarande ljus över hur utvecklingen fortgår i olika förorter. Chris Forsne är en av de skarpaste vad gäller utvecklingen i franskspråkiga områden och dess historia. https://ledarsidorna.se/2019/12/nar-den-koloniserade-blir-kolonisator/  Här får man en bra genomgång över vad som hänt i Frankrike när delar av landet skulle "frigöras" från moderlandet.
Islamtroende skapar oro och elände överallt , även i vårt land.
Hat och våld följer alltid med i denna religion.De vill inte bli demokrater eller bli en del i de samhällen likt Sverige de flyttar till.
Deras synsätt på övriga medborgare skiljer sig ofta mycket stort från vad invandrare med andra uppfattningar uppvisar.
Islamister accepterar ingenting (utom våra pengar) . Det är fel på allting i vårt samhälle .Deras kvinnosyn är ju enligt svensk lag kriminell!
Att uppmuntra fler med islam som grundinställning att komma hit är ett mycket stort misstag och kommer att ytterligare spä på allt elände som vi redan idag upplever.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate