fredag, september 06, 2019

Oron inom vänsterpartiet!

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/mRpk80/avga-aron-etzler--du-forstor-vansterpartiet
Under alla år har samma tendenser visat sig i vänsterpartiet, uteslutningar och att medlemmar avslutar sitt medlemskap.
Listan idag skulle med säkerhet kunna vara längre!
Partiet har ända sedan jag var med 1966-1972 genomgått mängder med splittringar och uteslutningar. Själv blev jag och sju andra uteslutna 1972.
Partiets behandling av de som tycker olika har bara gått ut på att isolera och baktala dem.
En fientlighet som är ett arv från Stalins tid sitter i väggarna hos V!
Vem minns inte hur fd riksdagsmannen Tasso Stafilidis blev behandlad! De talade inte med honom,gick tvärs över gatan när de mötte honom osv.
Mönstret känns igen från hur man behandlade de sk Kirunasvenskarna vilka kom tillbaka från "paradiset" Sovjet!https://www.levandehistoria.se/kirunasvenskarna/vilka-var-kirunasvenskarna
Och nu har vi under flera år sett hur Amineh har mobbats ut ur riksdagen under rena lögner samt ett krypskytte som är förfärligt.
Politiskt har detta parti närmat sig islamisterna och partiets stöd till olika terrorstämplade palestinska rörelser är ju välkända.
Att man som ett vänsterparti börjar att försvara den sämsta av religioner med förtryck av främst kvinnor är ju så illa det kan vara. Detta är ju ingen hjälp alls åt de som lider under mansförtrycket inom islam. Verklighetens islam ser vi varje dag i stater som Iran,Saudi,Jemen osv.
Vänsterpartiet bidrar till att flytta fram islamismen i vårt land.
Om jag tänker tillbaka på de år jag själv var medlem i partiet så ser jag ett parti vilket i alla lägen försvarade Sovjet och dess lydstater. Särskilt DDR omhuldades!
De var emot Solidaritet i Polen,de var emot ett fritt Tjeckoslovakien osv
De tom. hyllade sovjets bomber över Afghanistan!
Går vi längre tillbaka i historien så stod de på Sovjets sida 1956 vid överfallet på Ungern. I Danmark sprack DKP just pga av dessa händelser och partiets ordförande Axel Larsen bildade ett nytt demokratiskt parti,SF!
Ett hederligt ageranda vilket ALDRIG vänsterpartiet har förmått att göra.
De kör vidare med sina metoder.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate