fredag, september 20, 2019

Jag var på ett "strejkmöte" idag!

Idag hamnade jag på Medborgarplatsen och såg en massa troende människor där.De tror att jorden håller på att gå under med det snaraste. Ungefär som de skäggiga gubbar som med jämna mellanrum dyker upp med en skylt där tom. datum för jordens undergång står.
Jag talade med några unga men inte hade de mycket att säga.
De säger några innehållslösa ord just om undergången. När jag tar upp hur de själva lever med sina mobiler och föräldrar som alltid skjutsat dem till olika aktiviteter och säger åt dem att när jag var ung så cyklade jag tom. mina sju kilometer till skolan.
Jag som varken har körkort eller eller bil  lever ju bättre än vad de flesta nutidsmänniskor gör men det är de som ofta snackar om miljön och att sluta äta kött!
Hur många miljöpartister har jag inte under åren sett vilka kör gamla stinkande bilar?
Och dessa batteribilar är ju rena skiten också,var god och ta reda på hur metallerna utvinnes i Kina till dessa batterier!
Förstår ni inte heller ,precis som de unga jag talade med,att tillverkningen av bilar med början i stålverket gasar ner fruktansvärt mycket.Då hjälper det väl inte om det är en batteribil.
Ska man driva en bilmotor förnuftigt ska det vara på knallgas. Alltså vatten!
Tekniken finns även i vårt land.
Vänstern hakar på såna här demon precis som de polyper de är. Men när det gäller tex kampen mot islamister och politisk islam av värsta sort,då finns de inte närvarande.
Jag har varit med på 4 stora demon under de senaste 5 åren och absolut ingen från vänsterns närvarade. Inga svenskar precis heller ,kanske tio stycken.
Kina bygger ut sina kolkraftverk med ca 600 stycken allt för att kunna fortsätta att producera sådant vi sedan köper. Så mycket skit som där produceras! Dumpas ut över världen. USA försöker att sätta stopp för deras skit ,ingen annan!
Det är bekvämt att kunna som Sverige lägga ner massor med industri för att sedan kunna köpa varor från nedskitarlandet nr 1. KINA!
Sen ska man lägga skatt på plastpåsar här i Sverige samt skryta med att man verkligen tar i med hårdhandskarna. Det är ju enbart löjligt!
Och så detta infantila tjat från morgon till kväll om att vi ska minsann sluta äta kött.
Ja, gör som många i det här landet har gjort ,börja ät sådant som faktiskt inte räcker till i en växande ungdoms kropp.
Omställningen av den svenska födan har inte varit så framgångsrik. Igår meddelade forskarna i Sverige att de har kunnat konstatera varför ADHD och AUTISM har ökat så mycket de senaste fyrtio åren.
Gravida kvinnor har för lite järn vilket är skadligt för fostret och då utvecklas just dessa störningar. Obotligt!
Vem äter lever från kalv och gris idag? Nästan ingen i den generation  som har vuxit upp just de senaste 40 åren.
Leverpastej ratas också.
Många undersökningar visar också bristsjukdomar hos veganer!
Idag när man använder miljöpolitik ungefär som en religion ,då får man många att "TRO" istället för att ta reda på fakta !
Ungefär som vänstern också uppvisar en tro istället för vetande.Dessutom när man "TROR" så vägrar man lyssna på andra.
Vi har fått ett samhälle med många människor vilka istället för att föra sakliga samtal och debatter bara häver ur sig otidigheter och hot.
Detta har inte fört något gott med sig och jag förtvivlar ibland över den låga nivån ute i samhället och internet!









Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate