tisdag, september 17, 2019

Kvinnors elakhet!

Jag har arbetat ihop med kvinnor i över tjugo år och sett mycken ondska ! Snacket om att kvinnor skulle besitta extra goda egenskaper är en myt som omhuldas idag av de som kallar sig feminister.
Kvinnor liksom män har olika sidor, det är ingen större skillnad annat än det direkta våldet som män besitter i allt för stor grad.
Jag ska bara ta ett enda exempel på ondska från en kvinna,om jag ville skulle jag kunna rada upp massor med andra exempel.
Vi hade en avdelningssköterska på en avdelning på Värnhems sjukhus vilken slog alla rekord i ren elakhet.Hon var så utstuderad så vi var flera anställda som hotade att gå till tidningarna i Malmö om hon inte ändrade sig.
Historien var som så att vi hade en gammal kvinna med cancer vilken hade spridit sig till benstommen med mycket svår värk som följd. Avdelningssköterskan gav henne bara två alvedon vilket naturligtvis inte hjälpte alls. Kvinnan bönade och bad och grät över att få smärtlindring.
Denna sköterska sa nej.
Hård i blicken! Det var så fruktansvärt att se och höra detta lidande och det var då vi i samlad tropp hotade sköterskan med Kvällsposten.
Då äntligen fick vi ge den sjuka kvinnan smärtlindring. Hon dog några dagar senare.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate