onsdag, september 18, 2019

Arbetslösheten stiger!

Trixandet med kronkursen hjälpte inte,Sverige ligger nu på 22 plats av de 28 som räknas i vårt område över arbetslösheten.
Förr devalverade man kronan men när inte det fungerar längre så kör man medvetet kronan i botten.Allt för att höja importpriserna och sänka exportpriserna.
Jaja, mycket turism blir det ju eftersom det blir billigt att vistas här allra helst om man har dollar eller euro i fickan.
Men det här går inte i längden eftersom arbetslösheten nu redovisas till ca 7% . Men det är siffror som aldrig håller ,de är alltid högre eftersom staten döljer arbetslösheten genom sk åtgärder. Sedan har vi inom sveriges gränser illegala vilka nu uppgår till kanske 70.000 människor.De finns aldrig med i någon statestik.
Löftet från socialdemokratin har fallit platt till marken, de utlovade Europas bästa siffror! Guldet blev sand!
Sverige håller igång sin ekonomi mycket genom alla byggen men som vi vet är det bara tillfälig draghjälp på ekonomin vilken kan försvinna fort.Ett land kan leva rätt länge på lånande pengar men allt har sin gräns. Sydamerikas rikaste land, Venezuela , störtdök genom dålig politik.Och fort kom fallet!
Ve oss om Sverige hamnar i en störtdykning!
Konceptet med stor import av människor vilka direkt hamnar i arbetslöshet är ju ingen lysande idé!
OM de hade varit välutbildade och snabbt lärt sig språket så hade chansen varit bätre men så ser det tyvärr inte ut. En människa i vuxen ålder vilken inte kan läsa eller skriva blir en dyr affär för vilket samhälle som helst.
Hur många års utbildning för en 45 års individ kommer det att ta? Kommer de överhuvudtaget i arbete?
Om Sverige idag har 7 % arbetslöshet hur kommer det att se ut om fem år när ytterligare en halv miljon anhöriga har kommit hit?
Ska den berömda lösningen bli att halva befolkningen vårdar den andra delen av befolkningen?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate