onsdag, april 03, 2019

Vår komplicerade värld !

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/hor-sametti-beratta-varfor-hon-angrar-sin-konskorrigering-gar-inte-att-gora-nagot-at-min-kropp 

När jag ser det här inslaget från UG så kommer jag att tänka på ett inslag vilket sändes för några år sedan. Inslaget handlade om ett barn och en mor där modern vägrade att överhuvudtaget tala kön om sitt barn.Allt skulle vara totalt neutralt !
Kvinnan var en sorts feminist med ett rätt så aggressivt sätt i sin framtoning.
Idag när jag ser inslaget om personen i Finland så undrar jag hur barnet till feministkvinnan blir som tonåring? Många av de vänsterfeminister vi ser och hör idag har ett synsätt vilket stryker medhårs att det är ok att både operera sig samt använda hormoner trots av man enligt lagen fortfarande är ett barn.
I vår allt mer galna värld blir människor allt konstigare i sina uppfattningar och det har ju inte blivit en bättre värld för en del.
All sorts vidskepelse bejakas av allt fler, särskilt inom de med sk vänsterståndpunkter. Någon kamp mot religiös vidskepelse med särskilt mansförtryck i mina tankar förekommer ju inte alls längre från denna vänster idag.Tvärtom!
Islamismen tillåts sprida sig.
Vi har myndigheter och politiker vilka också blundar med bägge sina ögon,de vägrar att se vad de håller på att skapa i vårt samhälle. Vi har idag en segregation vilken vi inte ens i vår vildaste fantasi kunde tro att Sverige skulle kunna uppvisa.
INGEN har några tankar om hur vi ska åtgärda detta elaka?
Lika lite som hur man ska få en snart hel ungdomsgeneration att må bra.
Hellre tar man till operationer och hormoner men det är ju inte ens plåster på det fel som råder. Psykiska problem löses inte med varken operationer eller hormoner.
Vårt samhälle är totalt förändrat på så kort tid och människor mår inte bra i ett sånt samhälle. För mycket trafik och buller, byggnationer som sliter sönder miljön är också sådant som all modern forskning pekar på som en orsak till lidande.
Fula stora områden skapar inte trivsel, det borde väl 60-talets byggnader kunnat berätta om. Otrivsel och kriminalitet!
I det Sverige vi har nu så har den ledande klassen tappat all förmåga till analys av vårt samhälle, man kör bara på för fullt utan tanke på vad det ska sluta med.
Bara staten får in sina skatter så är de nöjda dessa individer som verkar att sakna ordentlig bildning och kultur.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate