tisdag, april 09, 2019

Sju små barn blir till syndabockar!

Familjen Skråmos barn blir nu offer ! De har inte gjort något fel dessa barn,dels har några tagits med från Sverige och dels är några födda nere i Syrien.
Deras morfar försöker rädda dem men UD skyller på kurderna. UD säger att de inte kan ta kontakt med den kurdiska myndigheten om inte den kontaktar Sverige först.
Det där tror jag inte ett skit på!!!!
De agerar skrivmordsmördare och inget annat.Rädda som vanligt för att delar av svenska folket ska bli irriterade.
Blodtörsten är ju stor hos vissa som utan att blinka vill se dessa barn döda.
De mest krystade invändningar har jag sett på nätet,allt från att BUP har mycket att göra till att dessa små ska begå attentat när de ev.  växer upp här.
Att man har mage att sitta och konstruera något så fånigt.
Det vore hederligare och säga rakt ut att man tänker på samma sätt som nazisterna gjorde dvs. att de här barnen är undermåliga och ska dödas.
Så bekvämt att historien ska skylla på kurderna!
Alla kurdiska ledare har vädjat till alla stater att ta hem sina medborgare eftersom kurdiska myndigheter inte har pengar att föda dem.
Kurderna har ensamma i stort sätt fått ta kampen mot IS och nu ska de total överges av tex. Sverige. Ingen hjälp att vänta från den taffliga regeringen.
När man uppför sig på exakt samma grymma sätt som IS gjorde och blundar inför det lidande dessa små barn är utsatta för, ja , då känner jag enbart avsky för allt från regeringen till de människor vilka vill barnens död!

"En modern rättsstat kan inte straffa barn för att deras föräldrar anslutit sig till terrorsekten IS.
Ett empatiskt öga kan inte ha en annan syn efter att ha sett bilden på Michael Skråmos övergivna barn i Syrien.
Sverige måste göra som Frankrike och Tyskland och hjälpa barn till IS-terrorister som nu är fast i flyktingläger Syrien."https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/skramos-barn-maste-fa-hjalp-att-komma-hem/ 






















de

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate