måndag, april 15, 2019

Importen av varor och annat smått och gott!

Sverige är ett land beroende av export och import för att överleva. Vi kan aldrig gå tillbaka till ett samhälle likt det vi hade tex 1955!
Världen är förändrad och vi med den.Detta ser man lätt på de vanor vi har lagt oss till med.Vi reser på ett sätt som var okänt i slutet av 50-talet.
Jag minns min första charterresa 1964 vilken gick till Rumänien. Det var sannerligen inte många i min lilla stad som hade rest med flyg till främmande land då.
Att försöka ändra medborgarnas levnadssätt nu är dömt att misslyckas med skatter eller vad man nu hittar på.
Men Sverige är inte bara välmående idag. En stor bomb exploderade inatt i Malmö mitt i stan och orsakade både personskador och förödelse. Malmö är staden som utmärker sig på många sätt sedan lång tid. En orolig stad med hög brottslighet och en befolkning nära 50% från andra länder med stora motsättningar.
Stockholm ligger inte långt efter idag, på bara några dagar tre skjutmord.
Frågan är om det är försent att göra något åt hur samhället ser ut eftersom vi har politiker och rätt många anhängare till deras politik?
När man inte vill eller har förmågan att se sanningen i vitögat att man har bedrivit en felaktig politik vad återstår då?
Hur många inom partierna och för all del också folket har inte velat se vad som var på gång. Malmö kunde ju under tidigt 80-tal visa upp vad som komma skulle i övriga landet när man med berått  mod genomförde samma typ av politik.
Att dels ta in för många från andra länder och dels placera alla dessa i speciella stadsdelar där grogrunden till kriminalitet fick växa sig stark.
Varenda land i världen som har gjort på samma sätt som Sverige har också fått sociala problem med hög kriminalitet. Frankrike ,Belgien och England uppvisar ju exakt samma elände som Sverige nu har.
När kriminalitet sakta växer in i samhället så verkar det ju som om man aldrig kommer ur detta,se bara på USA!
Många skriver idag på olika forum på internet "att nu måste polisen få slut på de här bomberna"!
De tycks inte förstå att polisen numera är bara en städpatrull med få skyfflar och borstar.
Staten,riksdagen och även folket som envisas att rösta på de odugliga har sedan 40 år skuld i hur det ser ut.
Hur många hurrade inte för Reinfeldt vilken är och var blind inför vad som hänt och händer?
Långt in i borgerligheten har man varit totalt blind inför vad sorts samhälle som växer fram. Ett parti som tidigare har hållit hårt på lag och ordning plus ett effektivt försvar gick ner sig i sossesmörjan!
MED HJÄLP AV 80% AV PARTIMEDLEMMARNA!

Att åtgärda försyndelser vilka ligger så långt tillbaka som på 70-talet är nog inte helt lätt. Om man hade haft is i magen så hade man åtminstone stoppat den stora invandringen vilken pågår fortfarande i oförminskad takt.
Se bara hur staden Filipstad står vid konkursens brant tack vare för många invandrare vilka lever på sossbidrag. Många andra städer står i tur och vårt pensionssystem kommer att få stora svårigheter vilka redan märks med låga pensioner för de som arbetat medan de utan arbete i botten tom.kan få högre pension. En tickande bomb! Men som vanligt får jag tillägga, att som ultrahögern gör är så fel,de hoppar på de enskilda invandrarna när det är politikerna som man ska hoppa på med sin kritik.
Tänk att man idagens Sverige måste påpeka sådana självklarheter.
Men folk som hatar, både till höger och vänster, då blir det också stendumma uttalanden och populistiska hat artiklar.

Farligt är också att gå emot all form av humanism, värsta exemplen är för tillfället alla dessa som med sadistisk frenesi hatar små barn vilka råkar vara födda av fanatiska föräldrar.
Hat har alltid fördunklat själen hos människor och tyvärr går det ju inte att tala med dessa så som man gör med de flesta andra.De sluter sig som individer och söker efter likasinnade där de sins emellan
kan fortsätta att kverulera.

IS och kriget satte igång de stora flyktingströmmarna och hade tex vår regering, olika folkrörelser osv redan på ett tidigt stadium satt igång stor hjälp till de som tog striden mot IS så hade deras sk kalifat aldrig kunnat komma till stånd. Alla dessa som idag kvider om flyktingar måste ärligt ställa sig frågan " vad gjorde jag själv"?
La du ens en krona i hjälp?
Varför röstade du på partier som inte ens kunde lagstifta mot att resa ner som IS-mördare?
Det är ju inte bara partigängare som har skuld i det som har hänt utan även de som valt på dessa partier med en felaktig politik!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate