onsdag, april 10, 2019

Rädda Sanne och alla andra också!

https://www.svtplay.se/video/21812202/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-psykrevolten

I slutet av 90-talet bytte jag arbete från socialkontoret i Kirseberg till att jobba nätter på några av stadens härbärgen. Där såg jag hur man valhänt blandade missbrukare med unga killar med svåra psykiska problem.
Allt från 18 års grabbar till gamla män skulle bo tillsamanns.Jag tog upp det olämpliga i detta förfarande men möttes av total oförståelse,ja ren ilska från cheferna.
När jag ser kvällens Uppdrag granskning så ser jag efter 20 år samma oförmåga i samhället ,människor hamnar på fel ställen.Tom. ut på gatan trots att de är mycket sjuka.
En sak är säker,de som tror på Jesus likt Sebbe ,de gör mer nytta än den sk sjukvården för sköra individer. Sebbe är trovärdig ,sa Sanne.
Jag mådde själv så dåligt av att se och höra den lilla Elin och hennes fruktansvärda historia. De chefer som ställde upp hade trötta ögon och gav ett uppgivet intryck, nästan så att man kan gissa att de själv snart blir ett vårdfall.
Sverige är ett land som gnisslar och ikväll så kan man läsa om hur regeringen tar pengar just från psykvården på samma sätt som man skär ner för pensionärerna.
Ofta så går det till så i vårt land att man säger en sak men gör en annan.
I många sektorer så vet inte den ena vad den andra gör och så blir besluten mycket dåliga.
Vi har ett land överlastat av människor och samhällets resurser räcker inte till.
Men så går det också till i vårt land numera,ingen tycks vilja varken utreda eller tala om VARFÖR det ser ut som det gör?
Myndighetspersonerna gömmer sig alltid bakom en massa ord och Järfälla vägrade att ställa upp överhuvudtaget inför Uppdrag granskning!
Elin hade   Kent som hon lyssnar på och får tröst.
Sorgligt är det att så mycket i vårt samhälle har blivit så unket!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate