söndag, april 14, 2019

Kurdernas kamp för ett eget land!

Kurdistan måste få upprättas förr eller senare, man kan inte förneka ett stort folk ett eget land.
En av de stora motståndarna mot alla kurder och tanken på ett eget land är Turkiet.
Detta land har allt sedan urminnes tider och i synnerhet i början på 1900-talet utfört ett folkmord mot många folk i denna region. Nu är det kurderna de tydligen vill förinta.
Kurderna genom sina organisationer tex YPG-YPJ tog kampen mot jihadisterna från andra länder. Sverige har inte ens lagstiftning mot att delta i dessa mördarorganisationer.
Nästan ensamma i EU att svika på detta sätt och låta jihadister med svenskt medborgarskap åka ner och mörda och våldtaga !
Nu enar sig ultrahögern med veliga sossar i sin för mig oförståeliga kamp mot att följa kurdernas vädjande om att ta hand om dessa svenska medborgare samt straffa dem samt ta hand om barnen.
Dessa barn vilka är över 5 år behöver avprogrammeras under ledning av läkare och annan personal innan de får bra fosterhem.
Jag har under åren inte sett något större stöd för kurdernas kamp mot IS i vårt land. Stödet har främst kommit från kristna kretsar med rötterna i länderna där nere från de gamla samhällena. Naturligtvis har olika kurdiska grupper i vårt land också utfört stora hjälpinsatser bla kurdiska läkare boende i Sverige.
Det är närmast oförskämt att nonchalera kurdernas vädjande om att varje land måste ta hem sina medborgare.Stort stöd har de fått av president Trump i denna fråga.
Att hata på det sätt som somliga gör är att sänka sig till samma nivå som IS uppvisar.
Att låta det kurdiska folket få fortsätta att lida nu med att hålla dessa utländska medborgare i förvar med allt det har med ekonomi och annat elände är djupt orättvist.
Alla dessa som aldrig har hjälpt dem tidigare fortsätter tyvärr samma idiotlinje. Det är så tydligt att de vill att ingen hjälp i någon form ska utgå till kurderna.
Följ presidents Trumps åsikt att alla länder ska ta hem sina medborgare samt lagföra dem!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate