söndag, april 21, 2019

Avrättningarna av unga män fortsätter i Sverige!

I natt dog återigen två män i Sverige,denna gång i Helsingborg. Skjutna till döds när de satt i sin bil.
En avrättning med andra ord.
Sverige är ett land med udda lagar och udda politiker brukar jag hävda.
Eftersom våra politker anser att Sverige är bäst i världen så behöver de inte bry sig om varken FN eller EU och vad de säger om lagar.
Vi har tex ingen bra lag som kan straffa de som åkt till IS och mördat.
Inhemska lagar är för svaga och de kriminella hånskrattar. Män släpps ut på gatan igen efter korta förhör och fortsätter sin kriminella bana.
Vi har islamister ända upp i regeringens omgivning (Ferm) vilket betyder att islamistiska organisationer får fritt verka i vårt land.
Till skillnad mot andra länder så är det fritt fram för IS-mördare att återkomma.
Om det finns någon snart som inte kan se att kriminaliteten hänger ihop med invandring och samhälle så är de beklagansvärda.
Uppbyggnaden av våra förorter och den segration som finns genererar alltid kriminalitet.Här och i andra länder.
Normerna bryts ner och hat och förakt sprider sig i hela vårt samhälle.
När så regeringen inte ger varken polis eller andra viktiga funktioner resurser så förvärras alla problem.
Vissa kommuner står på branten till ekonomisk undergång,stora underskott när staten drar bort ekonomin för de invandrare vilka har bosatt sig i mindre kommuner.
Varningar för detta har sedan flera år givits av många ekonomer men de i riksdagen och regeringen har bara talat om hur bra det går för Sverige.
Skjutningarna påvisar bara på ett rått sätt hur det egentligen står till i vårt land.
Just nu pågår dessutom två stora rättegångar (Malmö-Uppsala) mot oerhört stora ligor av svindlare vilka har främst riktat in sig mot pensionärer.
Detta är också något nytt i vårt land att andra generationens invandrare begår masskriminalitet. Vi har ju haft liknande mål på flera platser tidigare (Södertälje tex) där man riktat in sig på vårdbolag och svindlat oss skattebetalare på miljonbelopp.Nästan samtliga dömda hade ickesvenska rötter.
När människor kommer hit och inte bryr sig om landet de bor i så blir det lätt att också begå brott mot människor och samhälle !
Sveriges politiska hållning mot enklaver samt uppmuntra sådana bidrar säkerligen också till att göda kriminaliteten.
Att som boende inte bry sig om att ens lära sig vårt språk samt aldrig arbeta utan enbart leva på bidrag kan aldrig föra något gott med sig. Deras barn är ju de som sedan syns i allehanda kriminella sammanhang. Den ena råare än den andra.Pang ,du är död!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate