tisdag, april 23, 2019

De unga är fega och hyllas av fega vuxna!

Man väljer sina strider på samma sätt som vi gjorde på 60-talet då vi avvisade pacifismen och tog ställning för de som angreps. Vietnamkriget blev en vattendelare i hela världen ,ofta mellan generationerna.
Jag minns hur bestört Tage Erlander blev när unga sossar tog ställning mot USA och dess krig.
Jag minns när Göran Persson vid en demonstration i Eskilstuna kallade på polis när vi ville gå med i 1 majtåget med banderollen "USA ut ur Vietnam"!
Men vi unga studerade orsakerna till kriget och jobbade på ända tills de flesta i Sverige ansåg ungefär som vi att detta krig var orättfärdigt.
På Netflix finns det en räcka av dokumentärer om detta förfärliga krig som för en gångs skull berättar sanningen .Se den om du har möjlighet.
Dagens ungdom ägnar sig åt den rätt ofarliga miljöfrågan och låter ett barn vara dess ledare. Vuxna låter ett barn höjas till skyarna. Fråga dig istället  varför detta sker i denna tid av krig,våldsdåd,terrordåd osv?
Varför finns ingen världsomfattande rörelse mot islamismen våldsdåd?

Däremot finns det en tydlig rörelse där man ser att man hukar inför islam!
Om de unga hade tagit strid mot krigen och våldet så hade de behövt studera orsakerna också till uppkomsten av radikal islam.
Det är detta som är det besvärliga eftersom då måste man också gå till den gröna boken och läsa den. Koranen är ju handledningen för alla islamister.
Där står det tydligt vad man ska göra mot kristna och avfällingar från "den rätta tron"!
Vi lever ju i ett land där det predikas en sak om jämlikhet osv allt medan praktiken är helt annorlunda idag med en uppdelning av samhället. Könsapartheid praktiseras allt mer över hela landet. Sverige har inte ens brytt sig om att lagstifta mot terrorister,de är välkomna tillbaka efter sina mord och annan synnerligen otäck verksamhet.
De unga med deras vuxna bejakare förmår inte att ens fundera över dessa frågor som kräver svar.
Med andra ord har vi ingen rörelse mot islamismen. Detta återspeglade sig också under kriget mot IS där den kurdiska YPG-YPJ fick klara sig utan en stor solidaritetsrörelse.
Var god och jämför med 60-talets FNL-rörelse!

Sverige är ett land där kunskap och solidaritet inte finns i någon större omfattning längre. Skolorna blir till en förvaring för allt för många där de slutar utan större kunskaper. Att våra förorter med dess gangstervälde ser ut som det gör är ju inte förvånansvärt alls. Unga som misslyckas redan i skolan går ofta till den kriminella världen.
Fegheten i Sverige innebär ju också att frågor ofta blir tabulagda, allt som är obekvämt tystas ner.
En som inte är tyst är dock Widar Andersson ,se här:https://folkbladet.se/bloggar/widardirekt/jag-tror-att-vi-behover-en-vackelse/?blog=2518025&entry=9931279

Widar är en av de få inom socialdemokratin vilken ser problemen i vårt land.https://photos.app.goo.gl/xgU6Ms49GNUkaCvn7

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate