tisdag, april 02, 2019

Kriget i vårt land fortsätter!

Detta är en bild från en av nattens bilbränder,denna gång i Göteborg. Bomber exploderar med jämna mellanrum på olika platser i vårt land.
Bränder i skolor fortsätter. Det måste vara vara oerhörda värden som gått till spillo de senaste åren i  alla dessa tusentals bränder vi sett.
Även morden i hundratal de senaste åren kostar ju samhället stora belopp och lidande.
BRÅ säger nu att de ska utreda vem och vilka som är inblandade!
Fan trot innan utredningen kommer på bordet,motståndet har ju varit kompakt tidigare.
Domar som fällts säger ju en hel del och det är nästan enbart män med ursprung från framförallt mellersta östern och nordafrika som fälls.
Våra fängelser och häkten är nu överbelastade och kriminalvården måste bygga om sina byggnader. Kanske två i samma cell?
Vi har nu ett land som är överbelastat av folk från andra länder vilket i sin tur på känt manér genererar fler kriminella.
Detta är ju inget okänt fenomen,det är ju bara att studera USA:s historia eller Storbritannien.
Om SCB: prognos är riktig så kommer vi att ha ytterligare 1 miljon nya invandrare om ca 10 år och då vet ju alla siffernissar att även de kriminella kommer att bli fler.
Bostadsbristen högre,köerna fler och längre till ALLT.
Har vi en regering som vägrar att inse fakta , ja då blir det ännu mer kaos i vårt land än det vi har nu!(Öppna era hjärtan-vi ska vara öppna och välkomna de nya-det är gott om plats i vårt land)


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate