fredag, juli 27, 2018

En farlig väg att slå in på,Elin!

Jag arbetade på ett socialkontor i några år i Malmö ! Jag såg nya socionomer komma ut från sin skola med glödande tro på att deras ofta vänsterståndpunkter nu skulle omsättas i praktiken. Deras värld krockade nästan på en gång i mötet med kriminella narkomaner och notoriska bluffmakare. När de tvingades genom lagen fatta beslut som gick emot deras TRO så brast det för dem.Gråt och tanda-gnisslan när de upptäckte verkligheten! Samt att deras kollegor skötte sitt jobb på annat sätt,dvs följde demokratiskt fattade beslut och lagar.Tänker på flickan Elin som går på utbildning till socionom och hur hennes värld kommer att bli. MEN det största felet begås av vuxna (?)
vilka backar upp hennes förvrängda värld av "godhet" ,de förför henne in i en värld av falskhet.Cementerar hennes tro på att man får och ska begå kriminella handlingar för de "godas" sak.Nå, ni alla "goda" jag kommer hem till er och beslagtar dyrbart gods som ska komma fattiga till nytta.Jag blir "vänsterns" nya Robin Hood, allt gagnar saken-skit i lagen,detta är det nya i vårt samhälle återigen.
PS Så börjar demokratin monteras ner bit för bit och sen kommer ledaren och tar makten! Och då är frågan vem och vilka som får nackskottet ? Vänsterns aktivister har beträtt en mycket farlig väg!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate