lördag, juli 21, 2018

Politiken styr det mesta,slå inte på den enskilde!

http://www.gp.se/ledare/zafar-svenskar-gillar-m%C3%A5ngfald-p%C3%A5-lagom-avst%C3%A5nd-1.7231451

"Nyligen publicerade Hyresgästföreningen en rapport som studerat segregationen. Enligt rapporten ligger den så kallade tipping point för native flight (när den inhemska befolkningen lämnar ett bostadsområde) på anmärkningsvärt låga nivåer i Sverige. I genomsnitt behövs det endast fyra procent ickeeuropeiska invandrare för att inrikesfödda ska börja undvika området. Det är medelklassen som flyttar ut. Den svenska arbetarklassen stannar och överklassens områden förblir fortsatt opåverkade."

Jag har många exempel på hur människor med vänsterståndpunkter påstår att det är bra att bo i områden trots att de är präglade av misär och brott.
De flyttar trots sitt prat till villaområden långt bort från områden likt Rosengård eller Nyfors Eskilstuna. Vi andra vilka bor i segregerade områden har en annan syn på tingen men det gör också att vi aktar oss noga att falla i fällan att kritisera eller attackera enskilda,  Däremot finns det ingen anledningen för oss att tycka att områden vilka till slut bara bebos av människor från andra länder skulle vara något ideal!
När religionspoliser går omkring och hackar på framförallt kvinnor och hur de klär sig utan huckle och kanske i shorts och kortärmad blus då måste vi börja vara vaksamma !
Vi kan inte tolerera sådant och framförallt Sveriges lagar måste efterföljas av alla! Kvinnor och män ska vara jämställda i vårt land men den kultur som nu kommer in i och med allt fler muslimer förändrar vårt samhälle.
Det kan aldrig vara bra för vår egen kultur med frihet  att sakta påtvingas ofriheten.
Vi behöver bara titta på frågan om homosexualitet för att förstå skillnaden mellan vad vi uppnått i vårt land. Nazister och troende av islam står på samma plattform med sin avsky för de homosexuella. I islamistiska länder avrättar man homosexuella. Så gjorde till slut också de tyska nazisterna.
Att behöva leva i orter där dessa värderingar börjar ta över är ju som att leva i ett annat land.
Visst kan man flytta fortfarande till mindre orter där tiden tycks ha stått still men det är ju ingen lösning på odemokratiska problem.
Ett faktum är ju såsom både artikeln i GP påvisar liksom Hyresgästföreningens undersökning, "de vanliga" medborgarna flyttar ut ur områden där många invandrare flyttar in.Så var det när jag bodde i Rosengård också, själv stod vi ut rätt många år men efter tillräckligt med mordbränder,kriminalitet, oro osv så flyttade vi också.
När till och med hela ens hängande tvätt blir stulen, då ger man upp!
Märkligt är ändå att de som dragit sig bort från områden med oro de fortsätter att på håll betrakta oss kritiker av den förda politiken som några mörkermänniskor. Vi som lever mitt i allt det som händer ska alltså vara tysta med vad vi ser och upplever!
OCH tar vi fram vår kamera och dokumenterar den förändring som sker tex i sammansättningen av de boende då får vi bannbullan över oss!
INGEN kommer ifrån den förändring vi håller på att få i vårt land,det är bara vissa grupper som vägrar att inse att allting inte bara är bra med denna invandring som skötts så dåligt i många år.
Det är ju bara att kolla hur många mördade unga killar vi har numera och där 99% är från annat ursprung än det pursvenska. Slumpen?
Nej, dålig politik! Dåliga politiker! OCH en grupp "goda" människor " som drivit på en politik som leder just till elände och fattigdom!
Slutligen, vems bilar bränns upp tex i Gottsunda? 
Inte tusan bränns det bilar i de "fina" områden där man drar sig tillbaka till och sitter och är "god"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate