fredag, juli 06, 2018

Det blinda massmediasverige!

https://www.nyteknik.se/sakerhet/eu-rostar-nej-till-forslaget-om-upphovsratt-pa-internet-6922442

Igår kom beskedet att EU-parlamentet röstat nej till de nya lagarna om att sätta filter på internet så att upphovsfrågan skulle läggas över på dels användarna och dels de olika internetbolagen.
I Sverige skrevs det spaltmeter efter spaltmeter om detta förslag men nu när det avvisades så är det totalt tyst i de stora drakarna ! Endast en tekniktidning tar upp det som sig bör!
Så har det varit i vårt land i alla år ,man blåser upp allt som kan te sig negativt.Rena lögner har publicerats under åren och alla dessa politiker som är emot EU har hängt på och fört lögnen vidare.
Parlamentet har många hundra medlemmar ,betydligt fler än vår stora riksdag, och när en enda stolle går upp och talar för något idiotiskt förslag tex om krokiga morötter så skriver svenska tidningar ungefär så här.
"EU KRÄVER FÖRBUD MOT SVENSKA KROKIGA MORÖTTER"!!

Sedan kommer någon vänsterpartist eller annan motståndare fram och säger att vi måste ut ur EU pga av kravet om krokiga morötter!
Ungefär på den här nivån är det i denna fråga om EU.
Aldrig att man minns hur EU genomförde tex samma typ av elkontakter,laddarsladdar, taxor för mobilen , böter åt monopolföretag,DNA-register för kriminella osv osv i all oändlighet.
Ankdammen Sverige utnyttjas av mindre nogräknade politiker och andra. Främst av de som vill riva hela Europa mitt itu och där finns allehanda nationalsocialister och andra mörkermänniskor.
På den tiden då Europas nationalstater sattes främst då fanns också grunden för gränsbråk och krig. Kol och stålunionen vilken bildades efter kriget såg till att rycka undan grunden för det elände man haft i Europa i hundratals år.
Självklart kan inte varken EU eller någon annan skapelse gjord av människor av kött och blod vara perfekt. Så är hela livet och allting omkring mänskligheten.
De som vill ha ett vitt skinande blankt Sverige lever i drömmarnas värld och i historiens sken har det visat sig att sådana människor är farliga.
Vad drömde Hitler,Stalin, Mussolini mfl om, jo rena skinande blanka riken.Tusenårsriket varade i 12 år och vad lämnade det efter sig?
Det är på de erfarenheterna man byggt upp EU och låt oss för Guds skull inte kasta in Europa i ett nytt kaos igen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate