måndag, juli 09, 2018

Jag suckar djupt över vårt land och dess ledning!

Du kan ju börja med att läsa det här:https://www.dagenssamhalle.se/kronika/sverige-saknar-plan-att-bemota-ondska-23096

Sitter dessutom och läser hur en man i Örebro har häktats för ett dubbelmord och det intressanta är att han har kommit hem från att ha varit nere i Syrien-Irak och mördat för IS.
Sverige är ett av få länder i världen som låter våldsmän gå fritt fram på gator och torg. Nationalsocialister kan hota och utöva våld helt fritt liksom forna IS-mördare får komma "hem" till ett samhälle de avskyr och helst vill spränga i luften.
Alla organisationer vilka har våld på sitt program ska förbjudas vilket hade givit polisen rättsliga möjligheter att sätta stopp för dessa människor!
När det gäller terrorister vilka kommer tillbaka efter sina krigsförbrytelser så ska det finnas lagliga möjligheter att ta ev. svenskt medborgarskap från dem samt skicka tillbaka dem till myndigheterna i det land där de begått sina brott.
Nazisterna skulle aldrig med annan lagstiftning haft en chans att komma till Visby eller annan plats utan att ha blivit omhändertagna.
Nu lämnar de efter sig en massa brottsoffer vilka mår dåligt pga av vad de har blivit utsatta för, helt i onödan. I Tyskland behandlas våldsverkare på ett annorlunda sätt kan jag lova. Har själv sett hur tysk polis går hårt fram mot nazister!
Det finns en undfallenhetskultur i det här landet sedan lång tid tillbaka troligtvis pga av  det långvariga socialdemokratiska maktinnehavet !
Folket har invaggats i tron att man inte ska bekymra sig eftersom staten och politikerna ska sköta allt.
Förr i tiden stod folk med mössan i hand i diket när maktens herrar o damer for förbi. I många år stod samma folk med mössan i handen inför sossepamparna!

Att de inte sköter om Sverige med korrekt lagstiftning tycks inte bekymra det minsta MEN då får vi också ha det elände som vi har sett växa fram under de senaste fyrtio åren.
Det är dags att hela svenska folket slutar att stå där med mössan i handen!
Kräv ändring från politikerna, mördare ska inte få gå lösa på våra gator. Islamister ska inte heller få härja på gator och torg och skrämma folk ute i förorterna. Kvinnor ska kunna få vara fria individer utan att islamistpoliser  hotar dem !
Nazister ska inte heller kunna gå omkring och hota andra! Islamister och nazister är samma andas barn!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate