onsdag, juli 04, 2018

Många mördade de senaste dygnen.

Man tappar snart räkningen över alla offer för skjutvapen och knivar.
Såg en rubrik i NA Nerikes Allehanda från dess redaktör Lars Ströman . "Polisen stör de kriminella för lite"!
Tja, om det vore så lätt detta problem med de kriminella, jag suckar uppgivet inför alla undanflykter!
Först och främst så kan jag gå ed på att de två mördade i Vivalla (Örebro) inte hette Nils Nilsson och Kalle Svensson .
Alla dessa mord vare sig det är i Göteborg,Stockholm, Malmö eller Vivalla så är det främst bland gäng av killar med sitt ursprung i andra länder.  Tom de flesta  MC-klubbar behärskas numera av just sådana män. Samma sak med gängen inne på Kumla och andra anstalter.
Borde inte detta ha fungerat som en väckarklocka för politiker och massmedia?
Borde inte några åtminstone ställa frågan :"Hur kunde det bli så här"?
I alla andra ärenden så gör man i ett upplyst land efterforskningar,analyser osv för att försöka förstå. MEN i det här konstiga landet får inte BRÅ undersöka förloppen. Helst skickar de fram någon tjänsteman som under luddiga bortförklaringar avfärdar allt med orden att "det var värre förr"!
Det här är en så het potatis för de som har ansvaret för hur det har blivit så de tiger eller helt enkelt ljuger om hur läget är i landet.
De ägnar sig åt en valrörelse istället där det gäller att ta heder och ära av varandra och helst "det otäcka SD"! Ett SD som har pekat med hela handen på varför vi har fått alla dessa kriminella på halsen.
Jag själv har inga som helst kopplingar till SD men jag till skillnad mot dagens politiker står med mina ben på jorden och bedömer SD på samma sätt som övriga. De liksom de flesta har för och nackdelar i sina program, det går alltid att hitta något vettigt hos alla.
Politruksnacket från dagens politiker där man svartmålar och skymfar andra på det sätt som vänstern har genomfört under många år är infantilt och felaktigt.
Tidigt så sa jag (redan på 90-talet) att man skulle ta debatten med de som man ansåg hade fel. Hur gjorde man,jo antingen teg man eller störde man de "misshagliga" eller så kunde man inte ens sitta i samma sminkrum. (Ohly). Bengt Westerberg (fp) reste sig ur soffan och gick sin väg. Omoget och synnerligen dumt.
Skallet från övriga partier fortsätter i sommar i Visby. Hur vore det om de istället berättade vad de vill själv med vårt Sverige. Hur vill de lösa allt det de har varit med om att ställa till med när de godkände svängdörrarna in i Sverige för kleti och pleti?
När får man se några mogna politiker ta sitt ansvar för sin felaktiga politik? Hur många Rosengård till tänker man bygga upp? Hur många gäng till tänker de tillåta?
Ska man bara fortsätta att bygga fler fängelser i tron att detta hjälper?
Faktum är att dagens politiker har misslyckats totalt med sin galna politik där de trott "att allt ska ordna sig"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate