lördag, juli 07, 2018

Varför vaknar olika blaskor och debattörer just nu?

Ända sedan nittiotalet har jag uppmärksammat hur fel olika aktörer har betett sig mot olika grupper och partier vilka har velat komma in på den svenska arenan.
Det började med Ian o Bert och alla aktioner mot dem främst från olika vänsterorganisationer tex SAC. De gick tex till ett utlyst möte i Malmö med hela sin kongress och störde mötet med visselpipor och grytlock. Ian och Bert kunde inte genomföra sitt möte och vänstern kallade detta för en seger. Jag kallade det för ett nederlag för demokratin trots att jag var med i SAC på den tiden.(16 år som medlem i detta fack)
Sedan började våldet mot oliktänkande eskalera med stenkastning,flaskkastning och knallskott och det var numera "de svarta vänsterfascisterna" som stod för detta. Allt medan pressen teg eller rent av talade väl om dem. Nu var det den framväxande rörelsen vilken kallade sig Sverigedemokraterna vilken fick denna behandling.
I många år pågick detta och trots detta oskick så ökade SD sina röster för varje år.
Press och politiker blundade för vad som pågick,inte ens när den sk revolutionära fronten började uppsöka andra människor i sina hem för att slå dem så brydde man sig. När SD:s partisekreterare med tjej blev brutalt överfallna vid tunnelbanan så gick ingen i försvar för deras rätt att gå ifred. Däremot dömdes våldsverkarna till fängelse.
Jag har hela tiden sagt att man måste försvara rätten till mötesfrihet och yttrandefrihet därför att om man inte gör detta så står risken bakom nästa gathörn och väntar på sin chans att tysta en själv!
Nu har allt fler vaknat upp ur sin törnrosasömn och börjat inse hur fel de har handlat. SD är nu på väg att bli kanske Sveriges största parti.
När jag sa redan tidigt att man måste istället för att störa och sabotera våga ta debatten i de ämnen SD och andra har gjort till sina områden, då möttes jag ofta av tystnad.
Eller ovänskap och hat! Mina fd vänstervänner är totalt borta nu i mina flöden på internet med få undantag och de har också förändrat sin syn på politiken !
Med förundran har jag genom årens lopp sett hur annars kloka människor har låtit sig påverkas av den odemokratiska vänsterns synsätt hur man ska behandla politiska motståndare. Nackskott light har gällt från höger till vänster.
När jag hör div.partiledare tala i Visby i sommar så låter de likadant så som de har gjort i alla år. "Inte tala med Åkesson, isolera SD, nazister" osv. samma gamla fel återigen. 
Inte ens ett försök till att uppträda vuxet demokratiskt!
DET är så ynkligt så jag ser inte minsta framsteg för dem som politiker!
DE har hamnat i vänsterns unkna värld!
Denna vänster som när de är i maktens sfär utan vidare skulle förbjuda alla andra partier samt börja fylla sina fängelser med oliktänkande.
Vi har ju socialismen epok bakom oss med alla dessa murar,fängelser,arbetsläger,KZ-läger m.m.
DE har aldrig velat ha frihet för folken och deras praktik i Sverige under de här åren har ju visat deras fula avsikter. OCH detta har tom. borgerliga politiker och tidningar uppmuntrat!
Nu sker nog en omvändelse under galgen, jag har svårt att tro att de ännu fattat vilken galen väg de har gått på!
Jag är inte Sverigedemokrat men inför deras framgångar så har jag ibland hånlett åt de andra politiska töntarna, de som gick med på DÖ och överlämnade makten frivilligt till de rödgröna!
För mig finns inget hopp alls längre till de gamla partierna efter detta.
Jag litar helt enkelt inte på dem!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate